Klitmøller - Het Deense surfers paradise

7700 Klitmøller, Denemarken

Een surfers paradise in Denemarken? Jazeker! Langs het brede zandstrand van ‘Cold Hawaii’ Klitmøller stikt het van de surfplanken. Dit is dé locatie in Noord-Europa om te windsurfen. Tegelijkertijd is Klitmøller erg populair onder sportvissers.

Doen in Klitmøller

Surfers vanuit heel Europa komen naar Klitmøller om de ruige golven van de Westkust te trotseren. Het maakt het oude vissersplaats een gemoedelijke bestemming voor een strand- of visvakantie in Noord-Jutland. Langs de strandpromenade vind je volop café’s en ook de clubhuizen van de lokale surfscholen zijn vooral tijdens de zomermaanden gezellig druk. Het hele jaar door kun je er terecht voor windsurflessen (alle niveau’s).

Locatie Klitmøller

Klitmøller ligt aan de kust van West-Jutland en is omringd door één van de 4 nationale parken van Denemarken. Thy Nationaal Park is een prachtige plek om te fietsen, wandelen, golfen of sterren te kijken. Een ideale locatie voor een actieve vakantie in Denemarken, dus!

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous