LEGOLAND Billund Resort - LEGO stad in Denemarken

Nordmarksvej 9, 7190 Billund, Denemarken

LEGOLAND Billund Resort de leukste plek in Denemarken voor kinderen

LEGOLAND Billund Resort is hét startpunt voor een vakantie in Denemarken met kinderen. LEGOLAND, het safaripark Givskud Zoo en Lalandia Billund Aquadome vallen allemaal onder LEGOLAND Billund Resort. Met een Resort Pass heb je voordelig toegang tot al deze topattracties.

LEGOLAND Billund Resort bestaat onder andere uit:

Daarnaast zijn veel accommodaties en steden in de omgeving zijn aangesloten LEGOLAND Billund Resort. Met een Resort Pass heb je onbeperkt toegang tot LEGOLAND, Givskud Zoo en het avontuurlijke zwembad van Lalandia Billund Resort. Bij onder andere de volgende locaties kun je de Resort Pass kopen:

LEGOLAND Billund Resort wordt steeds verder uitgebreid. Meer informatie over en de beste deals voor een vakantie naar LEGOLAND Billund Resort in Denemarken vind je op Dansk.nl. Of neem contact op met onze Denemarken Specialisten.

Populaire vakantieparken in de buurt van LEGOLAND

Wil je LEGOLAND Billund Resort bezoeken, kijk dan ook eens naar de volgende vakantieparken. Ze liggen op de mooiste plekjes in Denemarken op maximaal een uurtje rijden van LEGOLAND. Je ziet meer van Denemarken (en bent vaak ook nog voordeliger uit). De volgende vakantieparken zijn het meest populair voor een bezoek aan LEGOLAND:

LEGOLAND

De meest beroemde attractie van LEGOLAND Billund Resort is LEGOLAND. Geen vakantie in Denemarken met kinderen is compleet zonder een bezoek aan dit kleurrijke attractiepark. Met meer dan 50 attracties is het park geschikt voor kinderen van alle leeftijden. LEGOLAND ligt net buiten  Billund, een centraal gelegen stad in Midden-Jutland.

Doen in LEGOLAND

Sta oog in oog met cowboys en indianen in LEGOREDO, bak broodjes boven het kampvuur met het opperhoofd, maak een drakenrit door het sprookjeskasteel of ga op schattenjacht in de Tempel. Ook de Pirate Splash Battle, de Viking River Splash en de LEGO verkeerschool staan garant voor avontuurlijke ritjes. Vergeet ook niet om even langs te gaan bij de Polar X-plorer voor een ijskoud avontuur! Meer zin in een wereldreis? Pak de LEGO trein! De Taj Mahal, de haven van Kopenhagen, de Amsterdamse grachten: je komt er allemaal langs tijdens je rit langs LEGO Miniland.

De allerkleinste avonturiers (tot 4 jaar) kunnen zich uren vermaken in LEGOLAND Billund Duploland. Ze kunnen er vliegen in een DUPLO vliegtuig, spelen in de DUPLO speeltuin en scheuren door de DUPLO verkeerstuin.

Trek in lunch gekregen? Bij LEGOLAND heb je  keuze uit meerdere restaurants vol kindvriendelijke snacks. In het LEGOLAND Family Buffet hebben zelfs de patatjes de vorm van LEGO blokjes! Tegelijkertijd is er volop ruimte in LEGOLAND voor een zelf meegebrachte picknick.

LEGOLAND in het kort

 • Meer dan 50 attracties
 • Gebouwd uit meer dan 50 miljoen LEGO steentjes
 • Voor kinderen van alle leeftijden

Toegangskaarten LEGOLAND

LEGOLAND is niet het hele jaar door geopend, dus check voor je bezoek de openingstijden! Bestel de toegangskaarten voor LEGOLAND direct bij reservering van je accommodatie via Dansk.nl en profiteer van aantrekkelijke aanbiedingen of kortingen.

 • Gespecialiseerd
  sinds 1985
 • Ruim 30.000
  accommodaties
 • 8.8 score
  klanttevredenheid
 • 2.200+
 • ANVR - Ondernemers in reizen
 • Stichting Garantiefonds Reisgelden
 • Calamiteiten fonds
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo