Ree Park Ebeltoft - op safari in Denemarken

Stubbe Sovej 15, 8400 Ebeltoft, Denemarken

Rijden op een kameel, een vogelshow bekijken, oog in oog staan met de enige zwarte neushoorn van Scandinavië: Ree Park Safari Ebeltoft is een avontuurlijk dierenpark in Oost-Jutland.

Bezoek het Ree Park Safari Ebeltoft

De dieren in het Ree Park Safari Ebeltoft worden zoveel mogelijk in hun vertrouwde leefomgeving gehouden. Daarom is het safaripark in continenten ingedeeld: Afrika, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. Stap in de America Express of een landrover en je wereldreis kan beginnen! Onderweg kun je uitstappen voor een kamelentochtje of meehelpen met het voeren van de dieren.

Locatie en openingstijden Ree Park Safari Ebeltoft

Het Ree Park Safari Ebeltoft ligt nabij Ebeltoft in de regio Djursland, de ‘groene neus’ van Jutland. Deze bosrijke omgeving is een van de meest populaire vakantiegebieden in Oost-Jutland. Je zit er dichtbij de zee en je kunt er de prachtige wandelingen maken. Wil je het Ree Park Safari Ebeltoft bezoeken tijdens je vakantie in Oost-Jutland? Check vooraf even de openingstijden op de website. Het safaripark is namelijk niet het hele jaar door geopend voor publiek.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous