Ringkøbing Fjord - het grootste fjord van West-Jutland

Ringkøbing Fjord

Het Ringkøbing Fjord is een populaire vakantiebestemming voor watersportliefhebbers. Het ondiepe fjord is het grootste meer in West-Jutland en omringd met vakantiedorpjes, surf- en kitescholen en knusse havenplaatsjes.

Vakantie bij het Ringkøbing Fjord

Of je nou fanatiek sportvisser, kitesurfer of natuurliefhebber bent, langs het Ringkøbing Fjord vind je ongetwijfeld een plek die bij je past. Het fjord is omringd door mooie wandelpaden en fietsroutes. Het kindvriendelijke strand bij Bork Havn is geliefd onder gezinnen. Hvide Sande is een populaire uitvalsbasis voor haringvissers en surfers. Zelfs shopfanaten zitten goed aan het Ringkøbing Fjord. In Ringkøbing, de grootste plaats aan het fjord, vind je gezellige winkelstraten en een paar goede restaurants.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous