Vakantie in Søndervig, Denemarken

6950 Sondervig, Denemarken

Søndervig is een populaire zomerbestemming in West-Jutland. Met zowel de Noordzee als het Ringkøbing Fjord binnen handbereik, is het een ideale locatie voor een strandvakantie in Denemarken.

Doen in Søndervig

Met een breed zandstrand en een uitgestrekt duingebied zit je in Søndervig perfect voor een dagje strand of een duinwandeling. Voor kinderen is het handig om waterschoentjes mee te nemen: vooral na stormachtig weer kunnen er wat stenen op het strand en langs de waterkant liggen.

Søndervig heeft een gezellig klein centrum met een aantal winkeltjes, cafés en restaurants. Ook is er een minigolfbaan en een bowlingbaan.

Vakantie in Søndervig

Søndervig ligt zo’n 8 kilometer ten westen van de stad Ringkøbing. De vakantiehuizen in Søndervig liggen in het duinlandschap langs de kust. Op Dansk.nl vind je een ruime keuze van vakantiewoningen in alle soorten en maten. Let op: vooral tijdens het hoogseizoen zijn de vakantiewoningen snel volgeboekt. In het voor- en naseizoen (buiten de Deense schoolvakanties) is het rustiger in Søndervig.

Zin in een dagje uit tijdens je vakantie in Søndervig? De minstens zo populaire badplaats Hvide Sande ligt nog geen 12 kilometer verderop. Ook Nymindegab (afstand: zo’n 35 km) en de winkelstraten van Herning (afstand: zo’n 62 km) zijn leuke bestemmingen voor een dagje uit.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous