Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Ga op safari op de Oost-Deense eilanden

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Knuthenborg Safaripark

Lama’s spotten, kangoeroes kijken, zebra’s, giraffen en neushoorns zoeken: in het Knuthenborg Safaripark zijn de mooiste wilde dieren van de wereld verzameld op één plek. Je vindt er zelfs levensechte dinosaurussen! Pak de auto en verken deze unieke savanne op de Oost-Deense eilanden.

Lees meer over Knuthenborg Safaripark

(Tekst gaat hieronder verder)

Knuthenborg Safaripark in het kort

De meest avontuurlijke dierentuin van de Oost-Deense eilanden

 • Een van de grootste safariparken van Europa
 • Meer dan 1.000 wilde diersoorten vanuit de hele wereld
 • Een bijzonder dinosaurusbos vol levensechte dino's
 • Leuke attracties voor jong en oud zoals een speeltuin, gezellige picknickplekken en een trein
Tot 20% korting op top attracties in de regio

Oost-Deense eilanden AANBIEDING

 • Boek een verblijf + Scandlines overtocht:
 • Tot 20% korting op top attracties

Profiteer nu van de aanbieding

Avontuur en gezelligheid in het Knuthenborg Safaripark

Een dagje uit in het Knuthenborg Safaripark staat garant voor een flinke dosis avontuur en gezelligheid. Niet alleen kun je er een gigantische verzameling wilde dieren spotten, je kunt ook nog eens héél dichtbij ze komen. Bezoek het park met het hele gezin en vergeet niet de waterspeeltuin, de natuurspeelplaats en het dinosaurusbos te verkennen. Vooral die laatste is een must-see: nergens in Denemarken vind je zo’n bonte verzameling levensechte dinosaurussen.

Locatie Knuthenborg Safaripark

Het Knuthenborg Safaripark ligt op het eiland Lolland, zo’n anderhalf uur van Kopenhagen en nog geen 20 minuten van vakantiepark Lalandia Rødby. Het safaripark is een topattractie tijdens een vakantie op de Oost-Deense eilanden. Je rijdt er gemakkelijk heen vanaf je vakantieadres in Zuid-Sjælland of op Falster of Møn.

Lees ook:

tip van onze Denemarken Specialisten

Het Knuthenborg Safaripark is een van de leukste redenen voor een gezinsvakantie op de Oost-Deense eilanden. Nergens anders in Denemarken vind je zoveel exotische dieren in zo’n gezellige setting. Mijn tip? Vergeet niet om een picknickmand mee te nemen voor een gezellige lunch op een van de mooie picknickplekken in het park!

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Algemeen

Foto's op deze pagina zijn gebruikt met toestemming van en zijn eigendom van, gemaakt door of gemaakt in opdracht van: Sydkystdanmark, VisitDenmark, VisitLolland-Falster of (partners van) Dansk.nl. Dansk.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot het aangeleverde beeldmateriaal (foto's, video's, teksten) van partners.

Foto's Camp Adventure: Camp Adventure / EFFEKT Arkitekter. Foto's Knuthenborg Safaripark: Knuthenborg Safaripark, Foto Knudshoved Odde: Per Rasmussen, Foto Lystrup Gods: Tage Klee.

If you find pictures on our website that are yours and legally protected by copywrite law, please let us know and we will delete the images immediately.

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous