Arrild Ferieby - op vakantie in het zuiden van Denemarken

6520 Arrild, Denemarken

Arrild is een gewilde locatie voor een vakantie in Zuid-Denemarken. De plaats ligt slechts zo’n 35 kilometer van de grens en heeft een prachtig gebied vol comfortabele vakantiehuizen: Arrild Ferieby. Vanaf je vakantieadres in Arrild Ferieby heb je allerlei topattracties binnen handbereik.

Arrild Ferieby: zorgeloze gezinsvakantie

Een vakantie in Arrild is een aanrader, zeker wanneer je in de meivakantie niet te ver wilt rijden. De prijzen zijn gunstig en je kunt leuke uitstapjes maken in Zuid-Denemarken.

Arrild Ferieby biedt mooie vakantiehuizen, volop ruimte en meerdere faciliteiten. Zo is er een gratis speeltuin, een overdekt zwembad en een visvijver (tegen betaling).

Tegelijkertijd zit je hier zo’n half uur rijden van het breedste zandstrand van West-Jutland: het strand van Rømø! Ook LEGOLAND en het Ribe Vikingecenter liggen op prima afstand voor een dagtrip (afstanden: zo’n 80 kilometer naar LEGOLAND, zo’n 30 kilometer naar Ribe).

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous