Kerteminde - strand

5300 Kerteminde, Denemarken

Kerteminde Nordstrand is een zandstrand aan de oostkust van Funen. Op sommige plekken is het maar liefst 20 meter breed. De karakteristieke haven en de kleurrijke boerderijtjes maken Kerteminde tot een bijzondere vakantiebestemming in Zuid-Denemarken.

Vakantie in Kerteminde

Kerteminde Nordstrand ligt zo’n 20 kilometer ten oosten van Odense en is een populaire vakantieregio. Vissen, golfen, zwemmen, wandelen: het kan er allemaal. Behalve het brede zandstrand van Kerteminde Nordstrand is er van alles te doen in en rondom Kerteminde. In het museum Fjord & Bælt kun je de onderwaterwereld van dichtbij leren kennen. In het Vikingmuseum Ladby komt de Vikinggeschiedenis van Funen tot leven. Liever de weide natuur van Funen verkennen? Rondom Kerteminde zijn er talrijke mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous