Fjord & Bælt - beleef de onderwaterwereld rondom Funen in Denemarken

Margrethes Plads 1, 5300 Kerteminde, Denemarken

In het Fjord&Bælt belevingscentrum in Kerteminde beleef je de Deense onderwaterwereld van heel dichtbij. Bekijk Sif de bruinvis en Tulle de zeehond vanuit de 40 meter lange onderwatertunnel. Of ga op ontdekkingstocht langs de bijzondere exposities over de planten en dieren langs de Deense kust.

Ook voor een wedstrijdje krabjes vangen of het voeden van de bruinvissen ben je bij Fjord&Bælt aan het juiste adres. In de zomermaanden organiseert het belevingscentrum bovendien snorkel- en boottochten vanaf de kust van Funen.

Vakantie in de buurt van Fjord&Bælt

Het Fjord&Bælt belevingscentrum ligt in de vissersplaats Kerteminde, een populaire vakantiebestemming op Funen. Je zit hier zo’n 20 kilometer van de kleurrijke stad Odense en zo’n 45 kilometer van het Egeskov Slot. Ook populaire Funse plaatsen als Bogense en Faaborg zijn goed te bereiken vanaf Kerteminde. Via de brug zit je bovendien zo in Jutland of op Sjælland, waar nog veel meer zandstranden en attracties als het Koldinghus (Oost-Jutland) op je liggen te wachten. Kortom, de regio rondom Fjord&Bælt veelzijdige locatie voor een strandvakantie in Zuid-Denemarken!

Openingstijden Fjord&Bælt

De openingstjjden van het Fjord&Bælt belevingscentrum zijn afhankelijk van de Deense schoolvakanties. Check daarom vooraf de website voor actuele informatie over de openingstijden en de geplande activiteiten.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo