Kvie Sø - meer in Midden-Jutland

6823 Kvie Sø, Denemarken

Het meer Kvie Sø bewijst dat je echt niet aan de Westkust van Denemarken hoeft te zitten voor een heerlijk dagje strand met het hele gezin. Ook in het achterland van Midden-Jutland liggen de mooiste pareltjes verborgen! Het kindvriendelijke strand en het ondiepe water van Kvie Sø ligt midden in het bos en is omringd door comfortabele vakantiehuisjes.

Vakantie bij Kvie Sø

Het meer van Kvie Sø ligt in Midden-Jutland, niet ver van het plaatsje Ansager. Via een wandelpad van zo’n 2,5 kilometer kun je rondom het meer lopen of joggen. Door de centrale ligging is een vakantiehuis in Kvie Sø een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar LEGOLAND (afstand: zo’n 25 km), Givskud Zoo (afstand: zo’n 50 km) en Henne Strand (afstand: zo’n 50 km). Ook het lokale maïslabyrint (alleen in de zomer) is een bezoek waard. En wil je graag vissen? Dit kan bij de riviertjes Ansager Å en Varde Å in de buurt of bij een van de put & take visvijvers.

Een aanrader: Aan het rand van Kvie Sø ligt een speeltuin en een pannenkoekenhuis. Een topplekje voor een zomerse middag in Midden-Jutland!

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo