Strand - Skaven

6880 Skaven, Denemarken

Skaven Strand ligt aan het Ringkøbing Fjord in West-Jutland. Hoewel Skaven Strand niet direct een van de fijnste badstranden van Denemarken is (het water is troebel en modderig: zwemmen wordt afgeraden), is het een prima plek om te vissen of te windsurfen. Ook ligt Skaven Strand in een mooie en rustige omgeving. Het openluchtmuseum Bork Vikingehavn (afstand: zo’n 18 km) en de brede zandstranden van Houstrup (afstand: zo’n 23 km) liggen in de omgeving.

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 25.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous