LEGO<sup>®</sup> House

LEGO® House

Spelen • Leren • Ontdekken • Plezier voor iedereen!

Meer over LEGO House Bestel tickets LEGO House

Dansk.nl heeft een exclusieve samenwerking met LEGO House - koop nu je tickets voordelig online!

LEGO® House – De leukste playdate ter wereld!

LEGO® steentjes alleen leuk voor kinderen? LEGO House is 's werelds leukste playdate voor het hele gezin. Hier kun je je fantasie de vrije loop laten tussen meer dan 25 miljoen LEGO stenen. Bouw je eigen creaties en zie ze tot leven komen. Race met je familie en kijk welk LEGO voertuig het snelste is. En heb je honger gekregen van al dat spelen? Kom dan weer op kracht in één van de LEGO geïnspireerde restaurants.

Bestel hier direct je tickets voor LEGO House met korting

(Tekst gaat hieronder verder)

Bestel hier LEGO House tickets en bespaar tot 30 DKK per ticket - dat kan oplopen tot 15% korting in totaal!

Je wordt doorverwezen naar de speciale bestelsite van LEGO House

Bestel tickets voor LEGO House

Entreetickets LEGO House met korting

De toegangskaarten van LEGO House bestel je met korting exclusief via Dansk.nl. Bestel je de tickets via deze link, dan ontvang je 30 DKK korting per ticket, dat kan oplopen tot 15% korting op het totaal!

Toegangsprijzen 2024

LEGO House hanteert 3 verschillende dagprijzen, die vooraf vastgesteld worden. De prijzen zijn bijvoorbeeld afhankelijk van Deense schoolvakanties of andere (verwachte) drukke dagen. De laagste prijzen vind je in het voor- en na-seizoen en de hoogste in de zomervakantie. Maar als je een ticket voor LEGO House via Dansk.nl boekt, ontvang je altijd DKK 30 korting op de ticketprijs.

LEGO HOUSE 2023 Via Dansk.nl Bij LEGO HOUSE Bespaar via Dansk.nl
LOW / laagste prijs DKK 209 DKK 239 Bespaar DKK 30 per ticket
MEDIUM / middelste prijs DKK 249 DKK 279 Bespaar DKK 30 per ticket
HIGH / hoogste prijs DKK 309 DKK 339 Bespaar DKK 30 per ticket

Via deze link kan je op de kalender in het bestelproces zien welke weken/dagen welke prijzen hebben. Je kunt dus zeker in het voor- en naseizoen kiezen voor een dag met de laagste prijs! Wacht niet te lang met bestellen, LEGO House hanteert tijdslots en vol = vol! Dus verzeker jezelf hier van een bijzondere belevenis in LEGO House.

LET OP: je bestelt en betaalt de tickets via de link direct en rechtstreeks bij LEGO House. De betaling moet met creditcard worden voldaan. Dansk.nl heeft geen invloed op de werking van de link, het bestel- en/of betaalproces. Na je betaling ontvang je een e-mail van LEGO House met je tickets.

Hoe werkt het verder?

Tijdens het bestelproces word je onder andere gevraagd je voornaam op te geven, je naam wordt gebruikt voor de (interactieve) beleving van LEGO House. Bij binnenkomst print je met de ontvangen tickets een unieke polsband uit, je hebt dan volledig toegang tot alle zones van LEGO House vanaf het gereserveerde tijdstip. Op je polsband sla je gaandeweg alles op wat je beleeft en doet in LEGO House, zodat je thuis (met een unieke code via de app) alles nog een keer kunt beleven.

Bestel hier je tickets voor LEGO House:

Vakantie in de buurt van LEGO House

Zoek nu: vakantiehuizen, vakantieparken, hotels en campings nabij LEGO House

LEGO House in het kort

 • 6 ervaringszones
 • Bouwwerk met 25 miljoen LEGO stenen
 • Gezellig LEGO plein en leuke buitenspeelplaatsen
 • Historisch LEGO museum
 • 9 dakterrassen met avontuurlijke speeltuinen
 • 3 unieke LEGO restaurants
 • Een gigantische LEGO winkel
tip van onze Denemarken Specialisten

Wat is LEGO House? Lastig uit te leggen, je kunt er uuuuren spelen en ontdekken, maar ook gezellig eten, LEGO shoppen, neuzen in een gigantische virtuele LEGO collectie... Kortom alles voor LEGO liefhebbers en fans van alle leeftijden.

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

LEGO House Billund

LEGOLAND Billund was al zo’n 50 jaar dé LEGO locatie van de wereld. Sinds LEGO House in 2017 haar deuren opende, is ook de binnenstad van het kleine Billund een topbestemming voor LEGO fanaten. LEGO House is 12.000 vierkante meter aan LEGO. En voor het geval je de tel kwijt raakt: het huis heeft maar liefst 25 miljoen LEGO blokjes. Meer dan genoeg om jouw ultieme LEGO bouwwerk te realiseren, dus! En ben je op zoek naar wat inspiratie? Loop dan vooral even langs de Masterpiece Gallery. Je vindt hier de meest spectaculaire bouwwerken van LEGO fanaten uit de hele wereld.

TIP: koop vooraf je ticket voor LEGO House, je moet namelijk een dag én tijdstip reserveren om toegang te krijgen tot LEGO House! En dit kan ook via onze link als je al in Denemarken bent, dan maak je alsnog gebruik van de korting. Maar houd er rekening mee dat het in de zomervakantie en herfstvakantie behoorlijk druk kan zijn!

Je reis door de Experience Zones van LEGO House begint met het beklimmen van de gigantische trap rond de Tree of Creativity – een gigantische LEGO boom. En na de Masterpiece Gallery wandel je de 4 gekleurde Experiences Zones waar je kunt spelen en leren:

 • Red Zone: Wooosh! Stel je eens voor: een enorme waterval van LEGO blokjes. Een zee van kleuren. Wat wil jij bouwen? In de Rode Zone kun je creatief zijn, lekker spelen en heerlijk fantaseren. Maak een uniek meesterwerk of ga stevige uitdagingen aan met de leuke Play Agents. LEGO steentjes genoeg, dat beloof ik. Bouwen maar!
 • Green Zone: And action! Wil je een rol spelen in je eigen film? Maak die blockbuster dan gewoon zelf in de Groene Zone. Je kunt ook op onderzoek gaan en verborgen verhalen ontdekken in onze LEGO werelden. Of wil je je eigen unieke LEGO minifiguur bouwen en die op de cover van een tijdschrift zetten?
 • Blue Zone: Hé help jij de bijen mee honing te maken? Nee? Start jouw imkerrobot en zorg ervoor dat de bijen onder de beste omstandigheden honing kunnen maken. Maar klinkt wel gaaf toch? Je kunt ook je eigen racewagen bouwen en hem testen op de baan. Welke wagen is het snelst? Of een dagje steden ontwerpen. Kan ook. In de Blauwe Zone draait het om spelen en logica, maar dan een tandje hoger.
 • Yellow Zone: Kan een vis ook armen hebben? Of wielen? In de Gele Zone ben jij de baas. Verzin zelf een LEGO zeedier, bouw het en laat het los in het aquarium. Of bouw een LEGO bloem en plant hem in de wei. Je kunt ook een raar insect ontwerpen en het door de jungle laten dansen. Jij bepaalt het helemaal met je eigen fantasie.

Je eindigt de reis door LEGO House met de History Collection – een reis door de tijd in LEGO geschiedenis.

Gratis bezienswaardigheden in LEGO House

Met een toegangskaartje (via Dansk.nl extra voordelig!) kun je de Experience Zones, de Masterpiece Gallery en het museum van LEGO House bezoeken. Ook zonder kaartje is er echter ook van alles te beleven in LEGO House. Wandel over het LEGO square, klim en klauter rond op de speelterreinen op een van de negen(!) dakterrassen. Ook de LEGO winkel en de drie restaurants, waar je lunch of diner samengesteld wordt door LEGO figuren, zijn open voor iedereen.

Openingstijden LEGO House

Het is aan te raden vooraf een ticket met een dag/tijdstip te kopen voor de Experience Zones, zodat je zeker bent van toegang. LEGO Square en de terrassen zijn vrij toegankelijk wanneer LEGO House geopend is. Klik hier voor openingstijden LEGO House

Tickets voor LEGO House?

Bestel met korting: exclusief via Dansk.nl!

Bestel direct tickets voor LEGO House
 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous