Herfstvakantie in Denemarken

Herfstvakantie in Denemarken

Een voordelige periode voor een vakantie vol lange strandwandelingen en avontuurlijke attracties

Alle accommodaties in de herfstvakantie in Denemarken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Deze herfstvakantie naar Denemarken?

De herfstvakantie in Denemarken betekent volop genieten van de herfstbossen, lekker uitwaaien op het strand en de gezellige Halloween-sfeer meepakken bij grote attracties als LEGOLAND. Allemaal voor de voordelige prijzen van het laagzseizoen!

Alle accommodaties in de herfstvakantie in Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Waarom de herfstvakantie een van de leukste periodes is voor een vakantie in Denemarken? Na een lange wandeling is het heerlijk thuiskomen voor een spelletje of een goed boek bij de houtkachel. Bovendien pakken attracties als LEGOLAND, Djurs Sommerland en Givskud Zoo nog één laatste keer groots uit voor de wintersluiting.

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Herfstvakantie in Denemarken in het kort

Dé bestemming voor een gezellig weekje vakantie

 • Heerlijk uitwaaien aan het strand
 • Laagseizoen: gunstige prijzen
 • Lekker rustig: geen lange rijen bij attracties
 • Handig dichtbij: slechts 595 kilometer vanaf Utrecht

Hygge bij de haard

Zodra de dagen korter worden, halen de Denen de lichtjes en kaarsjes uit de kast en gaat de haard op vol. Tijd voor hygge! Ondertussen boek je vakantiehuizen tijdens de herfstvakantie extra voordelig. Ook op de stranden en bij de topattracties merk je dat het laagseizoen is: het is heerlijk rustig. Met ook de Halloween pompoenen op hun plek, weet je het zeker: dit is een extra gezellige tijd voor een vakantie in Denemarken!

Extra voordeel tijdens de herfstvakantie

Op Dansk.nl vind je de beste aanbiedingen voor de herfstvakantie in Denemarken. Een eenvoudig vakantiehuisje huur je al vanaf € 199,- per week. Ook de vakantiehuizen met een eigen sauna, whirlpool en een privé-zwembad boek je tijdens de herfstvakantie extra voordelig. Ben je benieuwd hoeveel je vakantiehuis precies zal gaan kosten? Bij elke accommodatiebeschrijving op Dansk.nl staan de prijzen, de administratiekosten en bijkomende kosten zoals gas, water en licht nauwkeurig beschreven.

Openingstijden van de attracties in de herfstvakantie

Doordat het laagseizoen is begonnen en de Deense scholen (een deel van) de herfstvakantie gewoon open zijn, kan het voorkomen dat bepaalde attracties verkorte openingstijden hebben of zelfs zijn gesloten. Check van tevoren dus altijd even hoe dit zit met de attractie die jij graag wilt zien. Of laat je informeren door onze Denemarken Specialisten.

LEGOLAND Billund in Denemarken is in 2024 geopend van 1 april t/m 3 november 2024 en zeer beperkt geopend in november en december. LEGOLAND is GESLOTEN op: 9-10-11 april, 16-17-18 april, 23-24 april, 14-15 mei, 21-22 mei, 28-29 mei, 3-4-5 september, 10-11-12 september, 17-18-19 september, 24-25-26 september, 1-2 oktober, 8-9 oktober, 23-24 oktober, 29-30 oktober, 4 t/m 28 november, 2 t/m 5 december, 9 t/m 12 december, 16 t/m 19 december, 24-25-26 december 2024.

Meer inspiratie voor de herfstvakantie in Denemarken

Boek nu je herfstvakantie in Denemarken

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous