Herfstvakantie in Denemarken

Herfstvakantie in Denemarken

Een voordelige periode voor een vakantie vol lange strandwandelingen en avontuurlijke attracties

Alle accommodaties in de herfstvakantie in Denemarken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Deze herfstvakantie naar Denemarken?

De herfstvakantie in Denemarken betekent volop genieten van de herfstbossen, lekker uitwaaien op het strand en de gezellige Halloween-sfeer meepakken bij grote attracties als LEGOLAND. Allemaal voor de voordelige prijzen van het laagzseizoen!

Alle accommodaties in de herfstvakantie in Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Waarom de herfstvakantie een van de leukste periodes is voor een vakantie in Denemarken? Na een lange wandeling is het heerlijk thuiskomen voor een spelletje of een goed boek bij de houtkachel. Bovendien pakken attracties als LEGOLAND, Djurs Sommerland en Givskud Zoo nog één laatste keer groots uit voor de wintersluiting.

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Gespecialiseerd
  sinds 1985
 • Ruim 25.000
  accommodaties
 • 8.8 score
  klanttevredenheid
 • 2.200+

Herfstvakantie in Denemarken in het kort

Dé bestemming voor een gezellig weekje vakantie

 • Heerlijk uitwaaien aan het strand
 • Laagseizoen: gunstige prijzen
 • Lekker rustig: geen lange rijen bij attracties
 • Handig dichtbij: slechts 595 kilometer vanaf Utrecht

Hygge bij de haard

Zodra de dagen korter worden, halen de Denen de lichtjes en kaarsjes uit de kast en gaat de haard op vol. Tijd voor hygge! Ondertussen boek je vakantiehuizen tijdens de herfstvakantie extra voordelig. Ook op de stranden en bij de topattracties merk je dat het laagseizoen is: het is heerlijk rustig. Met ook de Halloween pompoenen op hun plek, weet je het zeker: dit is een extra gezellige tijd voor een vakantie in Denemarken!

Extra voordeel tijdens de herfstvakantie

Op Dansk.nl vind je de beste aanbiedingen voor de herfstvakantie in Denemarken. Een eenvoudig vakantiehuisje huur je al vanaf € 199,- per week. Ook de vakantiehuizen met een eigen sauna, whirlpool en een privé-zwembad boek je tijdens de herfstvakantie extra voordelig. Ben je benieuwd hoeveel je vakantiehuis precies zal gaan kosten? Bij elke accommodatiebeschrijving op Dansk.nl staan de prijzen, de administratiekosten en bijkomende kosten zoals gas, water en licht nauwkeurig beschreven.

Herfstvakantie in Denemarken: speciale aanbiedingen

In de herfstvakantie naar Denemarken? De beste aanbieding voor LEGOLAND in Denemarken via Dansk.nl: 

Echter bij ALLE vakantiehuizen, vakantieparken, campings en hotels op Dansk.nl koop je voordelige toegangskaarten voor LEGOLAND. Het voordeel loopt op van € 12 per kaart tot € 75 per gezin. Maak je gebruik van de '2e dag gratis'-aanbieding, dan loopt de korting nog verder op! 

Openingstijden van de attracties in de herfstvakantie

Doordat het laagseizoen is begonnen en de Deense scholen (een deel van) de herfstvakantie gewoon open zijn, kan het voorkomen dat bepaalde attracties verkorte openingstijden hebben of zelfs zijn gesloten. Check van tevoren dus altijd even hoe dit zit met de attractie die jij graag wilt zien. Of laat je informeren door onze Denemarken Specialisten.

LEGOLAND Billund in Denemarken is geopend in de periode 24 april t/m 1 november 2020. Let op: LEGOLAND is gesloten op 12 t/m 13 mei, 1 t/m 3 september, 8 t/m 10 september, 15 t/m 17 september, 22 t/m 24 september, 29 september t/m 1 oktober, 20 t/m 22 oktober en 27 t/m 29 oktober 2020. In de week vóór de (officiële) meivakantie is LEGOLAND 2 dagen gesloten (22 en 23 april). In de maanden juni, juli en augustus is LEGOLAND alle dagen geopend. Het entreebewijs voor LEGOLAND Billund in Denemarken geeft gratis toegang tot alle bewegende attracties, behalve de verkeersschool. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang tot LEGOLAND.

Meer inspiratie voor de herfstvakantie in Denemarken

Boek nu je herfstvakantie in Denemarken

Zoeken