Herfstvakantie in Zuid-Denemarken

Herfstvakantie in Zuid-Denemarken

Ontdek Zuid-Denemarken in de herfstvakantie

Alle accommodaties in de herfstvakantie met aanbieding

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Herfstvakantie in Zuid-Denemarken

Tijdens de herfstvakantie naar Zuid-Denemarken? Bereid je voor op Vikingen, LEGOLAND, kastelen en brede stranden. Met nog geen 700 km naar Ribe (vanaf Utrecht), is de regio ideaal voor een korte autovakantie.

Alle accommodaties met herfstvakantie aanbieding in Zuid-Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

Herfstvakantie in Zuid-Denemarken

Dé vakantiebestemming voor kids

 • Heerlijk uitwaaien aan het strand
 • Volop uitstapjes in de natuur
 • Laagseizoen: gunstige prijzen
 • Attracties in Halloween-sfeer
 • Handig dichtbij: slechts 595 km vanaf Utrecht
tip van onze Denemarken Specialisten

Een herfstvakantie in Zuid-Denemarken is ideaal. Je hoeft niet lang te rijden en oktober is een heerlijke maand om uit te waaien langs de Deense westkust. Mijn tip? Boek een vakantiehuis rondom Ribe en ontdek het Deense Waddengebied!

Natasja Baas

Natasja Baas

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Herfst
vakantie
Al vanaf 249 euro per huis
per week*

LEGOLAND aanbieding 2020
Zuid-Denemarken

 • 2e dag gratis naar LEGOLAND
 • Kids gratis naar Givskud Zoo

Bekijk de aanbieding

Avontuur om de hoek

Zuid-Denemarken is al jaren een favoriete bestemming onder gezinnen met kinderen. Het is lekker dichtbij, het herfstweer is er mild en de attracties verrassend divers. Want of je nou houdt van Vikingen, olifanten of LEGO-blokken, Zuid-Denemarken heeft van alles te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Tip: hoewel veel attracties gewoon open zijn in oktober, is het slim om van te voren online de exacte openingstijden te checken.

Bijzondere attracties van Zuid-Denemarken

Ga je voor een herfstvakantie in Zuid-Denemarken? Kijk of jouw vakantieadres in de buurt ligt van de volgende lokale attracties:

Herfstvakantie in Zuid-Denemarken: Pompoenen en hygge

In een land waar ‘hygge’ (‘gezelligheid’) behoort tot de belangrijkste exportproducten, staat de herfst in het teken van haardvuur en kaarslicht. En Halloween? Voor de Denen is dat een uitstekende gelegenheid voor schitterend verlichte pompoenen en nóg meer hygge. Het maakt Zuid-Deense plaatsen als Ribe en Kerteminde extra knus tijdens de herfstvakantie.

Vakantiebestemmingen in Zuid-Denemarken

Lees meer over

Openingstijden attracties in Zuid-Denemarken in de herfstvakantie

Alhoewel de meeste attracties in de herfstvakantie geopend zijn is het slim om vooraf te checken of een attractie open is. Ribe VikingeCenter en Egeskov Slot zijn namelijk niet beide herfstvakantieweken geopend. Dit heeft te maken met de Deense herfstvakantie, die is altijd in week 42. Check dus altijd van te voren hoe het zit met een attractie die je graag wilt bezoeken of vraag het onze Denemarken Specialisten.

Openingstijden LEGOLAND Billund in Zuid-Denemarken

LEGOLAND Billund in Denemarken is in 2024 geopend van 1 april t/m 3 november 2024 en zeer beperkt geopend in november en december. LEGOLAND is GESLOTEN op: 9-10-11 april, 16-17-18 april, 23-24 april, 14-15 mei, 21-22 mei, 28-29 mei, 3-4-5 september, 10-11-12 september, 17-18-19 september, 24-25-26 september, 1-2 oktober, 8-9 oktober, 23-24 oktober, 29-30 oktober, 4 t/m 28 november, 2 t/m 5 december, 9 t/m 12 december, 16 t/m 19 december, 24-25-26 december 2024.

Openingstijden GIVDKUD ZOO in Zuid-Denemarken

GIVSKUD ZOO in Denemarken is open vanaf 29 mei. De openingstijden kunnen afwijken i.v.m. het coronavirus. Houd daarom ook de website van Givskud Zoo goed in de gaten voor de meest actuele openingstijden!

Het entreebewijs voor GIVSKUD ZOO in Denemarken geeft toegang het safaripark en de speelgebieden. Je kunt met eigen auto een safari maken, voor de Safaribus en de Safaritrein geldt een toeslag.

Boek je herfstvakantie in Zuid-Denemarken

De leukste herfstvakantiebestemming voor kids

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous