Herfstvakantie in Noord-Jutland

Herfstvakantie in Noord-Jutland

Ontdek Noord-Jutland in de herfstvakantie

Alle accommodaties in Noord-Jutland

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Herfstvakantie in Noord-Jutland

Tijdens de herfstvakantie naar Noord-Jutland? Zet dan je wandelschoenen vast klaar. Deze meest noordelijke regio van Denemarken biedt prachtige bossen, enorme stranden en duinlandschap. Een heerlijke regio voor een relaxte herfstvakantie in de natuur.

Alle accommodaties met herfstvakantie aanbieding in Noord-Jutland

(Tekst gaat hieronder verder)

Herfstvakantie in Noord-Jutland in het kort

Een van de mooiste regio's van Denemarken

 • Een afwisselende mix van landschappen
 • Een regio waar de natuur de ruimte krijgt
 • Kleinschalige kustplaatsen en havenstadjes
 • Locatie van Aalborg, de derde stad van Denemarken
tip van onze Denemarken Specialisten

Waarom ik de herfstvakantie in Noord-Jutland aanbeveel? Nergens in Denemarken is er zó veel ruimte om uit te waaien en de rust op te zoeken. Vooral de omgeving rondom Nationaal Park Thy is ideaal voor een relaxte gezinsvakantie.

Marlous

Marlous

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Nu € 50 korting op een weekverblijf in Noord-Jutland

Exclusieve Aanbieding Noord-Jutland

 • Nu € 50 extra korting op een weekverblijf
 • Kids gratis naar 3 topattracties
 • Noord-Jutland de mooiste regio van Denemarken
 • Bijzondere natuur & uitgestrekte stranden

Bekijk Noord-Jutland Aanbieding

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Herfstvakantie in Zuid-Denemarken

Hoe noordelijker je komt, hoe meer ruimte de natuur in Denemarken krijgt. Zoals in Nationaal Park Thy langs de westkust. En zoals rondom Rubjerg, waar het duinzand vrij spel heeft. Ook Rold Skov, het grootste bosgebied van Denemarken, is een aanrader. Het bos is op haar allermooist tijdens de herfstmaanden.

Populaire badplaatsen als Skagen, Lønstrup en Klitmøller zijn lekker rustig tijdens de herfstvakantie. Ook Grenen, waar de Noordzee en het Kattegat elkaar treffen, is het hele jaar door een bijzondere bestemming. Tijdens onstuimige herfstdagen is het botsende zeewater des te indrukwekkender.

Van kunst tot kindvriendelijke attracties

Ook onder kunstliefhebbers is Noord-Jutland populair. Zij komen voor de kunstmusea en ambitieuze bouwwerken in Aalborg of reizen verder noordwaarts richting het voormalige kustenaarsbolwerk Skagen.

En kinderen? Die hebben volop ruimte om te klimmen en klauteren in een van de gratis natuurspeelplaatsen. Ook kijken ze ongetwijfeld uit naar het Nordsøen Oceanarium en Aalborg Zoo. Beide topattracties tijdens een herfstvakantie in Noord-Jutland zijn het hele jaar door geopend.

Tip: Aalborg Zoo opende onlangs een groot klimpark. Hier kun je klimmen naar de toppen van de bomen en ‘surfen’ tussen de herfstbladeren. Een aanrader voor jong en oud!

Vakantiebestemmingen in Noord-Jutland

Lees meer over Noord-Jutland:

Best geboekt in Noord-Jutland; nu met korting!

Nu € 50 korting op een weekverblijf in Noord-Jutland

Feriepartner vakantiehuizen

Moderne strandhuizen, klassieke rietgedekte huizen, vakantiehuisjes in de duinen... De vakantiehuizen van Feriepartner in Noord-Jutland bieden ruimte & privacy. Heerlijk voor een vakantie samen of met het gezin.

Bekijk Feriepartner vakantiehuizen

Skallerup Seaside Resort

Het mooiste vakantiepark van Denemarken aan zee. Eindeloos veel faciliteiten zoals een zwembad, indoor speeltuin en luxe wellness. Maar ook veel ruimte in en om je vakantiehuis! Heerlijk voor gezinnen én voor stellen.

Bekijk Skallerup Seaside Resort

Nu € 50 korting op een weekverblijf in Noord-Jutland

Herfstvakantie in Noord-Jutland

Bekijk de Noord-Jutland aanbieding

Boek je herfstvakantie naar Noord-Jutland

Een vakantie vol bijzondere natuurbelevenissen

Herfstvakantie in Noord-Jutland

Boek nu: vakantiehuizen, vakantieparken, hotels en campings in de herfstvakantie in Noord-Jutland

Bekijk alle accommodaties in Noord-Jutland
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous