Bogense

Bogense

Bogense is een gemoedelijke havenstad aan het Kattegat. De kustplaats ligt op het eiland Funen en is een populaire uitvalsbasis voor een vakantie in deze regio. De oude vissershaven heeft haar originele sfeer behouden en het nabijgelegen strand is prima geschikt voor gezinnen met kinderen.

Vakantie in Bogense

Terwijl je in Bogense volop kunt genieten van het strand en de vissershaven, zit je hier ook in de buurt bij een paar van de topattracties van de regio Funen & Langeland. Odense Zoo, het H.C. Andersenhus en het openluchtmuseum Den Fynske Landsby liggen zo’n 35 kilometer verderop en ook het Egeskov Slot ligt op een prima afstand voor een dagtrip. Via de brug ben je bovendien zo op het vasteland: het is nog geen uur rijden naar Kolding (Jutland).

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 20.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous