Hasmark - strand

5450 Hasmark, Denemarken

Het strand van Hasmark is een van de populairste stranden van Noord-Funen. Het brede zandstrand aan het Kattegat ligt zo’n 20 kilometer van de Fuunse hoofdstad Odense.

Vakantie in Hasmark

Vanuit een vakantiehuis in of rondom Hasmark kun je volop genieten van de rust en ruimte van Funen. Het zandstrand is zo’n 10 a 20 meter breed en het water blijft hier lang ondiep. Ideaal voor een strandvakantie met kinderen!

Tegelijkertijd is Hasmark een prima uitvalsbasis om een paar van de leukste attracties van Zuid-Denemarken te ontdekken. Het H.C. Andersenhus in Odense, het Fjord&Bælt belevingscentrum in Kerteminde, het Egeskov Slot: jullie krijgen het nog druk!

  • Denemarken Specialist
    sinds 1985
  • Ruim 25.000
    accommodaties
  • VisitDenmark logo
  • LEGOLAND Billund logo
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous