Op vakantie in Denemarken

Op vakantie in Denemarken

Rust, ruimte en avontuur dichtbij huis

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Vakantie in Denemarken

Kilometers aan wandel- en fietsroutes door bossen, duinen en heidevelden; talrijke topattracties voor het hele gezin; gemoedelijke vakantieparken, sfeervolle vakantiehuizen, authentieke kro’s.. Denemarken is een topbestemming voor vakantiegangers die het simpelweg allemáál willen.

Meer over een vakantie in Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Wil je veel highlights zien tijdens je vakantie in Denemarken? Volg de Margrietroute, de toeristische autoroute die dwars door Denemarken loopt. De route verbindt alle mooiste plekken van het land. Ons Margrietrouteboekje vol tips, routekaarten en informatie is exclusief verkrijgbaar via Dansk.nl.

Alma

Alma

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • Ruim 20.000
  accommodaties
 • score
  klanttevredenheid
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Een vakantie in Denemarken in het kort

Wat kan je verwachten van Denemarken

 • Gemoedelijke sfeer
 • Dichtbij huis
 • Ideaal met kinderen
 • Een gevarieerd aanbod van cultuur, natuur en strand

Keuze uit meer dan 25.000 vakantieadressen

Wordt het een vakantiepark aan het strand? Een traditionele Kro tussen de glooiende heuvels? Of toch liever een sfeervol vakantiehuis in het merengebied? Ons aanbod van meer dan 25.000 vakantieadressen in Denemarken bewijst dat het allemaal mogelijk is. Het maakt Denemarken tot een heerlijk gevarieerde vakantiebestemming.

Op vakantie in Denemarken: 100% gezinsproof

Of je nou gaat voor een van de ruim opgezette vakantieparken of een eigen vakantiehuis, je zult snel merken dat Denemarken een heerlijk vakantieland is met kinderen. Er zijn veel rustige en kindvriendelijke stranden, er is volop ruimte om te spelen en te klimmen en je kunt allerlei leuke uitstapjes maken. Het beroemde LEGOLAND®, het bijzondere Safaripark Givskud Zoo en het levensechte Ribe Vikingcenter zijn slechts enkele voorbeelden.

Rondreizen in Denemarken

Een rondreis is een leuke manier om veel te zien tijdens je vakantie in Denemarken. Terwijl de afstanden goed te doen zijn, is elke regio totaal anders. Want waar de westkust garant staat voor ruige golven en brede zandstranden, vind je aan de oostkust juist weer kindvriendelijke kiezelstranden en diepe bossen. En waar je op Sjælland goed zit voor een mix van middeleeuwse kastelen, gemoedelijke kustplaatsen en historische steden, kun je op Funen eindeloos genieten van de weidse natuur.

Lees meer over

Op vakantie in Denemarken

Een land vol verrassende attracties voor jong en oud

Bekijk alle accommodaties in Denemarken
Zoeken