Op vakantie in Denemarken

Op vakantie in Denemarken

Rust, ruimte en avontuur dichtbij huis

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Vakantie in Denemarken

Kilometers aan wandel- en fietsroutes door bossen, duinen en heidevelden; talrijke topattracties voor het hele gezin; gemoedelijke vakantieparken, sfeervolle vakantiehuizen, authentieke kro’s.. Denemarken is een topbestemming voor vakantiegangers die het simpelweg allemáál willen.

Meer over een vakantie in Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Wil je veel highlights zien tijdens je vakantie in Denemarken? Volg de Margrietroute, de toeristische autoroute die dwars door Denemarken loopt. De route verbindt alle mooiste plekken van het land. Ons Margrietrouteboekje vol tips, routekaarten en informatie is exclusief verkrijgbaar via Dansk.nl.

Alma

Alma

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Een vakantie in Denemarken in het kort

Wat kan je verwachten van Denemarken

 • Gemoedelijke sfeer
 • Dichtbij huis
 • Ideaal met kinderen
 • Een gevarieerd aanbod van cultuur, natuur en strand

Keuze uit meer dan 25.000 vakantieadressen

Wordt het een vakantiepark aan het strand? Een traditionele Kro tussen de glooiende heuvels? Of toch liever een sfeervol vakantiehuis in het merengebied? Ons aanbod van meer dan 25.000 vakantieadressen in Denemarken bewijst dat het allemaal mogelijk is. Het maakt Denemarken tot een heerlijk gevarieerde vakantiebestemming.

Op vakantie in Denemarken: 100% gezinsproof

Of je nou gaat voor een van de ruim opgezette vakantieparken of een eigen vakantiehuis, je zult snel merken dat Denemarken een heerlijk vakantieland is met kinderen. Er zijn veel rustige en kindvriendelijke stranden, er is volop ruimte om te spelen en te klimmen en je kunt allerlei leuke uitstapjes maken. Het beroemde LEGOLAND®, het bijzondere Safaripark Givskud Zoo en het levensechte Ribe Vikingcenter zijn slechts enkele voorbeelden.

Rondreizen in Denemarken

Een rondreis is een leuke manier om veel te zien tijdens je vakantie in Denemarken. Terwijl de afstanden goed te doen zijn, is elke regio totaal anders. Want waar de westkust garant staat voor ruige golven en brede zandstranden, vind je aan de oostkust juist weer kindvriendelijke kiezelstranden en diepe bossen. En waar je op Sjælland goed zit voor een mix van middeleeuwse kastelen, gemoedelijke kustplaatsen en historische steden, kun je op Funen eindeloos genieten van de weidse natuur.

Lees meer over

Op vakantie in Denemarken

Een land vol verrassende attracties voor jong en oud

Bekijk alle accommodaties in Denemarken
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous