Denemarken voor mindervaliden

Denemarken voor mindervaliden

Kies voor toegankelijk, zorgeloos en vakantieparken op maat

Accommodaties in Denemarken voor mindervaliden

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Denemarken voor mindervaliden

Zorgeloos op vakantie? In Denemarken liggen meerdere rolstoelvriendelijke vakantieparken. Parken met een scala aan extra faciliteiten en met personeel die graag met je meedenkt. Het maakt Denemarken voor mindervaliden een toegankelijke en ontspannen vakantiebestemming.

Meer over Denemarken voor mindervaliden

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Neem altijd even contact met ons op als je een vakantie zoekt waarbij aanpassingen voor bijvoorbeeld een rolstoel of andere hulpmiddelen nodig zijn. Wij bespreken dan de mogelijkheden en regelen dat het je ter plekke aan niks ontbreekt!

Alma

Alma

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Vakantie in Denemarken voor mindervaliden in het kort

Op vakantie zonder drempels - letterlijk én figuurlijk!

 • Keus uit meerdere aangepaste accommodaties
 • Toegankelijke attracties en publieke ruimtes
 • Niet ver van huis
 • Medische zorg is in Denemarken uitstekend en altijd dichtbij (mocht het onverhoopt nodig zijn)
 • Onze Denemarken Specialisten helpen je graag de beste plek te vinden

Zorgeloos op vakantie in Denemarken

Van ruim opgezette vakantiehuizen met tal van hulpmiddelen tot rolstoelvriendelijke zwemsteigers, speelplaatsen en sauna’s: Denemarken is een populaire bestemming onder rolstoelgebruikers. Vooral Vakantiepark Dronningens Ferieby en Vakantiepark Hou Søsportcenter zijn erg geschikt voor mindervaliden.

Handige weetjes over Denemarken voor mindervaliden

 • In de meeste attractieparken en steden in Denemarken is goed meegedacht met mindervaliden en rolstoelgebruikers. Zo kun je bij LEGOLAND® als rolstoelgebruiker gratis parkeren en wordt er ook rekening gehouden met een onzichtbare handicap. Ook bij Djurs Sommerland en andere attractieparken zijn er vergelijkbare voorzieningen.
 • Twijfel je over de toegankelijkheid van een bepaalde bestemming of attractie in Denemarken voor mindervaliden? Neem contact op met onze Denemarken Specialisten! Of check de website godadgang.dk (letterlijk ‘goede toegang’). Op deze website van het nationale Accessibility Label staat alle informatie over de toegankelijkheid van publieke gebouwen, attracties en accommodaties overzichtelijk op een rij (in het Engels).
 • Wij zorgen er graag voor dat jouw vakantie in Denemarken zo zorgeloos mogelijk is. Onze Denemarken Vakantie Specialisten overleggen dan ook graag van tevoren even met je welke hulpmiddelen je graag bij de hand zou willen hebben. Zo kunnen we de mogelijkheden gelijk vooraf voor je checken!
 • Wil je graag op vakantie bij Dronningens Ferieby of Hou Søsportcenter maar lijkt de afstand je wat ver om in één dag te doen? Onze Denemarken Specialisten denk graag met je mee over geschikte accommodaties onderweg zodat je de reis kunt opdelen.

Bekijk de beste aangepaste vakantieparken in Denemarken

Boek nu! Je eigen vakantiehuis met alle faciliteiten die je maar mogelijk wenst

De beste aangepaste vakantiehuizen vind je op Dansk.nl

Dit zijn de beste aangepaste vakantieparken in Denemarken

Onbezorgd genieten van je vakantie

Toegankelijk vakantiepark aan zee

Hou Søsportcenter is een rolstoelvriendelijk vakantiepark in de buurt van Aarhus. De vakantiehuizen hebben aangepaste faciliteiten in de badkamer en verstelbare bedden. Het park ligt op steenworp afstand van de zee (mét toegankelijke zwemsteiger) en recht tegenover een gloednieuw rolstoelvriendelijk zwemparadijs met sauna en whirlpool. Zelfs de glijbaan is voorzien van een lift. Een toplocatie in Denemarken voor mindervaliden en een heerlijke plek voor een vakantie vol strand, cultuur en natuur.

Lees meer over vakantiepark Hou Søsportcenter

Genieten van het groene Djursland

Van de ruim opgezette  en luxe vakantiehuizen en de rolstoelvriendelijke paden tot de aangepaste speelplaats en de zwemsteiger: op Vakantiepark Dronningens Ferieby is aan werkelijk alles gedacht. Niet voor niets werd het park speciaal gebouwd voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Met het mooie Ebeltoft, attractiepark Djurs Sommerland en nog veel meer natuur en strand binnen handbereik, is het een toplocatie in Denemarken voor mindervaliden.

Lees meer over vakantiepark Dronningens Ferieby

Op vakantie in Denemarken

Boek nu je overnachting bij een van de vakantieparken in Denemarken voor mindervaliden

Bekijk de vakantieparken met speciale faciliteiten en aangepaste huizen
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous