Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Agerskov Kro og Hotel

Dit hotel ligt in Agerskov, Zuidoost-Jutland, Denemarken

Agerskov Kro og Hotel - Hovedgaden, DK-6534, Agerskov

Beoordeling 8.5 aantal: 36

Agerskov Kro & Hotel in Agerskov ligt in een van de mooiste streken van Zuid-Jutland in Denemarken. De sfeervolle vertrekken van Agerskov Kro & Hotel zorgen voor een gemoedelijke ambiance tijdens uw vakantie. 

Bij Agerskov Kro & Hotel staat de historische waarde nog hoog in het vaandel, ook al zijn de kamers gevestigd in nieuwe bijgebouwen. Hotel Agerskov Kro & Hotel beschikt over 38 kamers, waarvan de helft geschikt is voor gehandicapten (neem altijd contact op met onze reserveringsafdeling om uw wensen en eisen voor een aangepaste kamer door te geven). Rondom het hotel ligt een wijngaard met een 150 jaar oude beuk in het midden. Er zijn regelmatig grote buffetten met muziek en dans in Agerskov Kro & Hotel.

Er wordt veel zorg besteed aan het eten in het restaurant. Er staan belegde broodjes en vele specialiteiten op de menukaart. Kom ook heerlijk genieten van de varkenshaas, biefstuk van de haas, en gegrilde steak à la Agerskov. 

Het hotel dateert in ieder geval uit 1659. Polen die door de Deense koning waren ingehuurd om te helpen met de eeuwige strijd tegen Zweden zetten destijds het gebouw in brand. 

In 1767 kreeg het Agerskov Kro & Hotel de Koninklijke onderscheiding. En tot vandaag de dag heeft men getracht de oorspronkelijke sfeer en de Deense gastvrijheid te waarborgen. Tijdens uw vakantie in Denemarken kunt u genieten van gastvrijheid van het hotel en de mooie omgeving van Zuidoost-Jutland. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation300 m
Golfbaan8 km
Viswater10 km
Vliegveld50 km
Water (zee of meer)30 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 39
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 39
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 100,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken