Attractiepark Djurs Sommerland

Attractiepark Djurs Sommerland

Het grootste sommerland attractiepark van Denemarken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Pretpark Djurs Sommerland

Het pretpark Djurs Sommerland is een van de gezelligste redenen om de groene regio Djursland op te zoeken. De gigantische verzameling achtbanen staan garant voor héél veel kriebels in je buik. Tegelijkertijd is het een topplek om te genieten van een zonnige familiepicknick.

Lees meer over attractiepark Djurs Sommerland

(Tekst gaat hieronder verder)

Djurs Sommerland in het kort

 • 60 achtbanen, waaronder de snelste, langste en hoogste van Denemarken
 • Bosrijke locatie in de regio Djursland, Oost-Jutland
 • Gemoedelijk pretpark voor alle leeftijden
 • Volop ruimte om te picknicken of te barbecueën

Doen in Djurs Sommerland

Djurs Sommerland is een gezellig pretpark in Oost-Jutland voor alle leeftijden. Het park heeft maar liefst 60 achtbanen, waaronder de langste, snelste en hoogste van het land. Laat je van 32 meter naar beneden storten in de Piraat of ga voor een spannende rit in de Juweel. De Tijger is de grootste gyro swing (schommel) van Denemarken en het waterpark van Djurs Sommerland heeft maar liefst 1 kilometer aan waterglijbanen. Ook de Drakenkoning moét je simpelweg zelf ervaren: het is één van de allersnelste familie-achtbanen van heel Europa.

De leukste attracties van Djurs Sommerland zie je in deze video. TIP: kijk de video helemaal uit voor de spannendste attracties! 

Zelfs de allerkleinste avonturiers kunnen zich in Djurs Sommerland eindeloos vermaken met achtbanen en draaimolens in het themagebied Bondegårdsland (Platteland). Ze kunnen meerijden op de tractor, melk kloppen in de Milkshake Ride of op kippenjacht in een razendsnelle achtbaan.

Tegelijkertijd is Djurs Sommerland een bijzondere plek om te genieten van de natuur. Er zijn volop picknick- en barbecueplaatsen (zelf je eten meenemen is geen probleem!) in het ruim opgezette pretpark. Zelfs in het hoogseizoen behoudt het park dat typisch Deense gemoedelijke sfeertje.

Locatie Djurs Sommerland

Djurs Sommerland ligt in Djursland, Oost-Jutland, zo’n 50 kilometer vanaf Aarhus. De regio Djursland staat bekend als de ‘neus van Jutland’. en is populair onder Deense vakantiegangers. Ze komen er graag om te genieten van de kindvriendelijke stranden, de uitgestrekte natuur en het karakteristieke plaatsje Ebeltoft (zo’n 40 km van Djurs Sommerland). Het aanbod van gezinsvriendelijke vakantiehuizen is dan ook groot in deze regio.

Openingstijden Djurs Sommerland

Djurs Sommerland is – de naam zegt het al – een ‘zomerpretpark’. Het pretpark opent meestal van eind april tot oktober haar deuren. Het Aquapark is gewoonlijk open van juni tot en met half augustus. De exacte openingstijden zijn afhankelijk van de Deense schoolvakanties.

Djurs Sommerland is geopend van 4 mei t/m 20 oktober 2019. Het Aquapark van Djurs Sommerland is geopend van juni t/m 14 augustus 2019. LET OP: alleen in de maand juli is Djurs Sommerland elke dag geopend en gesloten in de herfstvakantie (regio noord/midden 2019)!

Djurs Sommerland is in 2019 geopend op: 1-31 juli, 1-14 augustus, 17-18 augustus, 21-22 augustus, 24-25 augustus, 31 augustus, 1 september, 7-8 september, 14 september, 13-20 oktober (Halloween) 2019.

Het entreebewijs voor Djurs Sommerland geeft toegang tot alle bewegende attracties. Er zijn diverse mogelijkheden om te picknicken en te barbecuen (de barbecue staat klaar!) - je kunt dus je eigen lunch meenemen!

Toegangsprijzen Djurs Sommerland

04/05 - 23/06 2019 Dansk.nl Djurs Sommerland
1 dag per persoon € 34,50 € 37,00
2 dagen per persoon € 54,00 € 58,00
24/06 - 20/10 2019 Dansk.nl Djurs Sommerland
1 dag per persoon € 37,00 € 40,00
2 dagen per persoon € 56,50 € 60,00

Voorwaarden: De toegangskaarten met een gereduceerde prijs worden alleen verkocht in combinatie met een reservering via Dansk.nl of DFB en zijn niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Toegangskaarten 2 dagen: 2 achtereenvolgende dagen. Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.

Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang.

 • Gespecialiseerd
  sinds 1985
 • Ruim 30.000
  accommodaties
 • 8.8 score
  klanttevredenheid
 • 2.200+
  klantbeoordelingen
 • ANVR - Ondernemers in reizen
 • Stichting Garantiefonds Reisgelden
 • Calamiteiten fonds
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo
tip van onze Denemarken Specialisten

Djurs Sommerland heeft, net als de meeste pretparken in Denemarken, dat gemoedelijke en typisch Deense sfeertje. Er is meer dan genoeg ruimte om rustig te genieten van een de zon en tegelijkertijd kun je er eindeloos losgaan op de meest spectaculaire achtbanen. Oftewel: een toplocatie voor een topdag!

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Boek nu je vakantie in de buurt van attractiepark Djurs Sommerland

Djursland in Oost-Jutland, Denemarken

De mooiste accommodaties op Djursland in Denemarken
Zoeken