Zomervakantie in Denemarken

Zomervakantie in Denemarken

Hét seizoen om te genieten van de stranden en erop uit te gaan in de natuur.

Alle accommodaties in de zomervakantie in Denemarken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Zomervakantie in Denemarken

Een zomervakantie in Denemarken staat garant voor lange zonnige dagen, gezellige stranden en leuke attracties en openluchtmusea. Met meer dan 8.000 kilometer aan kust, is er in Denemarken ongetwijfeld een topplek voor jouw strandvakantie te vinden.

De leukste accommodaties voor de zomervakantie in Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Deze zomervakantie in Denemarken doorbrengen? Boek vroeg, dan heb je de meeste keus voor de beste prijs. Want wie wil er nou geen vakantiehuisje op steenworp afstand van het strand?

Alma

Alma

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Zomervakantie in Denemarken in het kort

Een zomervakantie in Denemarken in het kort

 • Géén overvolle stranden of files
 • Volop mogelijkheden voor dagjes uit
  - ook als de zon een dagje niet schijnt
 • Gezellige drukte in de badplaatsen
 • Lekker lang licht: lange zomeravonden

Geniet van de rust & ruimte

De zomervakanties in Denemarken zijn gezellig druk. Populaire badplaatsen als Skagen, Blåvand en Gilleleje stromen dan vol met zonaanbidders uit binnen- en buitenland. Tegelijkertijd zijn de stranden heerlijk rustig. Er is simpelweg zó veel strand, dat het er nooit druk voelt. Met meer dan 8.000 kilometer aan kustlijn en stranden tot wel 1 kilometer breed, kun je er in alle rust genieten van de zon en het ruizen van de zee. Volop ruimte voor die lange strandwandeling of dat gigantische zandkasteel, dus!

De beste Zomervakantie Aanbiedingen vind je op Dansk.nl!

Op Dansk.nl vind je het grootste aanbod vakantiehuizen in Denemarken. Van eenvoudige 4-persoonshuisjes tot enorme  accommodaties met een sauna, whirlpool en zelfs een eigen binnenzwembad. Liever de gezelligheid van een vakantiepark opzoeken? Er is volop keuze binnen ons gezinsvriendelijke aanbod. Stuk voor stuk parken met goede faciliteiten en speelmogelijkheden. De hoppepude (Deens springkussen) staat ongetwijfeld ook dit jaar weer garant voor nieuwe en internationale vriendschappen!

Zomervakantie in Denemarken: juli

Juli is de drukste maand van de zomervakantie in Denemarken. Naast veel Noren, Zweden, Duitsers en Nederlands hebben ook de Denen zelf dan vakantie. Dit betekent trouwens niet dat je in juli nergens zo’n lekker stil plekje kunt vinden. Ook dan zijn er volop locaties om de rust en de ruimte op te zoeken. Óf de reuring van een gezellig drukke badplaats of attractie!

Voordelige zomervakantie in Denemarken: augustus

In de zomervakantie reserveer je al een huisje vanaf € 296,- per vakantiehuis per week. In juli is het echt hoogseizoen en zijn de meeste accommodaties duurder. Boek je vakantie in Denemarken tijdig en je hebt de meeste kans op een voordelig huisje op een mooie plek. In augustus, wanneer de Deense scholen weer zijn begonnen, liggen de prijzen vaak net wat gunstiger én heb je meer keuze.

Meer inspiratie voor een zomervakantie in Denemarken

Populaire bestemmingen tijdens de zomervakantie

Waar ga je naar toe in de zomervakantie?

Populaire badplaatsen aan de Westkust

Geniet van de brede zandstranden aan de westkust vanuit een van deze populaire en gezellige badplaatsen:

Lees meer over regio West-Jutland in Denemarken

Gezellige plaatsjes aan de Oostkust

Deze badplaatsen aan de Oostkust van Jutland veranderen tijdens de zomervakantie in bruisende vakantieparadijsjes:

Lees meer over de regio Oost-Jutland

Zomervakantie op de Deense eilanden

Op de Oost-Deense eilanden vind je in de zomer volop vertier in leuke badplaatsen als:

Lees meer over de Oost-Deense eilanden
tip van onze Denemarken Specialisten

Een huisje aan het strand, met sauna én barbecue? Of liever een huis midden in de duinen? Op Dansk.nl vind je het meest uitgebreide aanbod vakantiehuizen voor de zomervakantie in Denemarken!

Alma

Alma

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Boek nu je zomervakantie in Denemarken

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous