Rondreizen door Denemarken

(Her)ontdek de mooiste plekjes van Denemarken

Onze rondreizen laten al het moois van Denemarken zien. Kies voor één van onze kant-en-klare rondreizen of stel zelf een rondreis samen. Speciale wensen of vragen? Onze Denemarken Specialisten stellen graag een rondreis op maat voor je samen!

Onze rondreizen door Denemarken

Onze rondreizen zijn allemaal op basis van eigen vervoer, je maakt de rondreis dus met je eigen auto (of motor). Heb je speciale wensen, onze Denemarken Specialisten helpen je graag!

Waar verblijf je?

Tijdens je rondreis door Denemarken verblijf je meestal in kro’s, dat zijn authentieke Deense (kleine) hotels of stadshotels. Deze rondreizen zijn gebaseerd op een tweepersoonskamer incl. ontbijt en daardoor dus vooral geschikt voor stellen. Er zijn ook rondreizen waarbij je in vakantieparken (appartementen of vakantiehuizen) verblijft, deze rondreizen zijn geschikt voor gezinnen, ontbijt is dan niet inbegrepen.

Een rondreis met kinderen

Wil je een rondreis door Denemarken maken met kinderen? Dan zijn de rondreizen langs de vakantieparken erg geschikt. Lekker veel ruimte voor de kinderen om te spelen, voldoende mogelijkheden voor het maken van uitstapjes naar bijvoorbeeld LEGOLAND of Givskud Zoo.

Kies jouw perfecte rondreis

Kies hier jouw rondreis door Denemarken! Zit je favoriete rondreis er niet tussen? Wij maken graag een rondreis voor je op maat.