Rondreizen door Denemarken

Rondreizen door Denemarken

Rondreizen door Denemarken

(Her)ontdek de mooiste plekjes van Denemarken

Op rondreis door Denemarken ontdek je als vanzelf de mooiste plekjes van het land. Je kunt met je gezin een rondreis maken, alleen of samen. Denemarken heeft voor elk wat wils! Binnenkort vind je op deze pagina de meest populaire rondreizen van Dansk voor je uitgewerkt, aangevuld met persoonlijke tips van Marlous.

Onze rondreizen door Denemarken

Alle rondreizen zijn op basis van eigen vervoer. Je kunt ook zelf je accommodatie kiezen, natuurlijk is het fijn als je een vakantiehuis, hotel, camping of vakantiepark via Dansk.nl kiest. De rondreizen kan je dus maken met de auto, motor of bijvoorbeeld met de camper.

Waar verblijf je?

Meestal zal ik aanraden om tijdens je rondreis door Denemarken in kro’s te overnachten, dat zijn authentieke Deense (kleine) hotels of stadshotels. Reis je met kinderen, dan is een vakantiepark of een vakantiehuisje meer geschikt. Ik raad dan ook aan om iets langer op elke bestemming te verblijven, omdat dat meer rust geeft tijdens de reis. Maar als je samen of alleen reist, dan is twee nachten of soms zelfs 1 nacht op een bestemming vaak voldoende. Tenzij je ergens meer uitgebreid wilt genieten van de natuur of de bezienswaardigheden die de regio te bieden heeft.

Een rondreis met kinderen

Maak je een rondreis met kinderen, plan dan extra tijd in voor bezoekjes aan bekende attracties zoals LEGOLAND of Givskud Zoo. Je kunt gemakkelijk een hele dag in zo’n park verblijven en dan is het meestal niet prettig als je aan het eind van de dag nog lang moet reizen naar een volgende bestemming. Kies dan liever voor een extra nacht in de buurt en reis de volgende dag verder. Maar… dat verschilt uiteraard per gezin en ligt helemaal aan jullie wensen, kies vooral wat goed voor jullie voelt!

Kies jouw perfecte rondreis

Binnenkort vind je hier de meest populaire rondreizen van Dansk uit voorgaande jaren, opnieuw uitgewerkt en aangevuld met nieuwe tips en informatie. Wil je zelf een rondreis maken en misschien zelfs zonder vast plan? Dan is het Margrietrouteboekje misschien een uitkomst.

Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous