Kidskompas Denemarken

Kidskompas Denemarken

Een reisgids vol tips voor een gezinsvakantie in Denemarken

Bestel direct Kidskompas Denemarken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Kidskompas Denemarken

Ga jij dit jaar met je (klein-)kinderen naar Denemarken? Dan mag Kidskompas Denemarken niet ontbreken op je inpaklijst. Kidskompas Denemarken is een reisgids speciaal voor kinderen en staat vol praktische informatie, leuke weetjes en tips voor je gezinsvakantie in Denemarken. Bestel dit handige naslagwerk gemakkelijk online via Dansk.nl.

Bekijk alle kindvriendelijke accommodaties in Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Wil je graag leren hoe je krabbetjes vangt? Ben je benieuwd waar je in Denemarken Vikingen kunt ontmoeten? Kidskompas geeft je leuke tips voor je vakantie met kinderen in Denemarken.
Via Dansk.nl bestel je deze kleurrijke reisgids zonder verzendkosten.

Adriëtte

Adriëtte

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo

Kidskompas Denemarken in het kort

 • Praktische tips en leuke weetjes
 • Handig naslagwerk onderweg
 • Leuk voor op de achterbank
 • Bestel de Kidskompas via Dansk.nl zonder verzendkosten

Kidskompas Denemarken: voor het hele gezin

Kidskompas Denemarken is een vrolijke reisgids speciaal voor gezinnen. De reisgids is geschreven door twee enthousiaste schrijfsters die samen met hun gezin Denemarken doorkruisten op zoek naar de beste locaties, lekkerste ijsjes en nog veel meer leuke tips voor een vakantie met kinderen in Denemarken. Het resultaat? Een toegankelijke reisgids vol handige informatie. Over de attracties, de dierentuinen, het eten en nog veel meer.

Reisgids over Denemarken voor op de achterbank

In Kidskompas Denemarken lees je onder andere het bijzondere verhaal van de Vikingkoning Harald Blauwtand en leer je de verschillende regio’s in Denemarken kennen. Ook bereidt de gids je alvast een beetje voor op de Deense frikandel (die zijn totáál anders dan die in de Nederlandse snackbar!) en is er volop ruimte in het boekje om je eigen dagboek bij te houden of mooie tekeningen te maken. Perfect voor op de achterbank!

Voor (groot-)ouders staan er bovendien allerlei andere praktische dingen in Kidskompas Denemarken. Over de kosten van een vakantie met kinderen in Denemarken, de reisafstanden en andere handige weetjes.

Kidskompas Denemarken bestellen bij Dansk.nl

Kidskompas Denemarken is te koop via Dansk.nl voor € 12,95. Voor adressen in Nederland rekenen wij geen verzendkosten. Voor adressen in België kost de reisgids € 18,95 inclusief verzendkosten.

Bestel Kidskompas Denemarken bij Dansk.nl via ons online bestelformulier. Je ontvangt dan een e-mail van ons met de betalingsinstructies. Zodra je betaling bij ons binnen is doen wij Kidskompas op de post. Update: helaas is het op dit moment niet mogelijk om bij ons een Kidskompas Denemarken te bestellen! 

Meer inspiratie voor een vakantie met kinderen in Denemarken

Op dit moment is het helaas niet mogelijk KidsKompas Denemarken bij ons te bestellen. 

Boek nu je gezinsvakantie naar Denemarken

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous