Hotels in Denemarken

Hotels in Denemarken

Van kro's, stadspaleizen en strandhotels tot kastelen

Alle hotels in Denemarken

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Hotels in Denemarken

Van eeuwenoude kro’s tot extravagante strandpaviljoenen: op Dansk.nl vind je een breed aanbod aan hotels in Denemarken. Ideaal voor een korte vakantie of een rondreis door het afwisselende landschap.

Meer over de hotels in Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

tip van onze Denemarken Specialisten

Een verblijf in een van de authentieke kro’s in Denemarken is een ervaring op zich. De huiselijke sfeer en de typisch Deense keuken voelen als heerlijk thuiskomen. Boek een kro via Dansk.nl en je bespaart meestal zo’n 10% op de overnachtingsprijs.

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Hotels in Denemarken in het kort

Van luxe hotels met wellnessfaciliteiten tot eenvoudige overnachtingen

 • Van authentieke Deense kro's tot hypermoderne stadshotels
 • Voordelig boeken via Dansk.nl
 • Ideaal voor een enkele overnachting onderweg
 • Diverse rondreizen langs hotels en kro's via Dansk.nl
 • Rondreizen op maat via onze Denemarken Specialisten

Hotels in Denemarken

Wil je verblijven in het hart van Kopenhagen of juist midden in de natuur? Wordt je graag wakker in je eigen kasteel of met uitzicht op de onstuimige Noordzee? De hotels in Denemarken die je via Dansk.nl kunt boeken hebben ieder een geheel eigen karakter.

Ben je op zoek naar een authentieke Deense slaapplek? Kies dan voor een van de vele kro’s. Deze kleinschalige accommodaties liggen op strategische locaties op het platteland en gaan al eeuwen mee als herberg. Veel kro’s zijn al generaties lang een trots familiebezit en worden met zorg en oog voor traditie gerund. Zo zet de eigenaar ongetwijfeld een dampend bord met de lekkerste streekgerechten voor je op tafel!

Handige weetjes over hotels in Denemarken

 • Kro’s zijn meestal eenvoudig maar comfortabel ingericht en serveren bijna altijd lokale streekgerechten.
 • Veel van Denemarken zien in één vakantie? Onze Denemarken Specialisten stellen graag een rondreis op maat voor je samen. Zo boek je alle hotels in Denemarken in één keer en heb je de rondreis die bij je past. Ons advies over een rondreis is gratis en vrijblijvend.
 • Veel van de hotels in Denemarken uit ons aanbod zijn onderdeel van Small Danish Hotels, de grootste overkoepelende hotelorganisatie in Denemarken. Wij werken al jaren met deze organisatie samen en maken dankbaar gebruik van hun lokale expertise.
 • Overnachten met het hele gezin? Sommige kro’s en hotels in Denemarken hebben speciale familiekamers. Dit zijn vaak 2-persoonskamers met extra bedden voor maximaal 2 of 3 kinderen. Houd er rekening mee dat dit soms wat aan de krappe kant kan zijn.

Lees meer over vakanties in Denemarken

Boek nu: de mooiste en leukste hotels en kro's in Denemarken

Ideaal voor een overnachting onderweg of een rondreis door Denemarken

tip van onze Denemarken Specialisten

Veel van Denemarken zien? Maak een mooie rondreis langs de Margrietroute en overnacht in hotels en kro's. De Margrietroute is een toeristische autoroute door Denemarken en het bijbehorende Margrietrouteboekje bestel je exclusief bij Dansk.nl. Kies uit een van onze rondreizen of laat mij of mijn collega's u helpen een rondreis op maat samen te stellen.

Lisette

Lisette

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Een rondreis of gezinsvakantie in Denemarken?

Boek nu: kro's en hotels in Denemarken

Bekijk alle hotels in Denemarken
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous