Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel LEGOLAND

Dit hotel ligt in Billund, Midden-Jutland, Denemarken

Hotel LEGOLAND - Aastvej, DK-7190, Billund

Beoordeling 8.0 aantal: 21

Hotel LEGOLAND® behoort tot LEGOLAND Billund Resort en heeft een directe toegang tot het attractiepark LEGOLAND. Het motto van de oprichter Ole Kirk Christiansen, ‘Alleen het beste is goed genoeg’, is zeker ook op hotel LEGOLAND van toepassing. Hotel LEGOLAND is een belevenis op zich waar overal aan de kinderen gedacht is. Er zijn grappige LEGO figuren en de themakamers zijn al helemaal zeer bijzonder. Vanuit het hotel kunt u van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat met de kinderen van alle attracties in het park genieten.

Kinderen hebben het zeker naar hun zin in Hotel LEGOLAND. LEGO figuren en richtingsborden helpen de kinderen de weg te vinden in het hotel. Spelen en pret maken is overal toegestaan, vooral in de LEGO speeltuin.

Kortom, een sprookjesachtig onderkomen aan de rand van LEGOLAND®. Gemakkelijker en mooier kan het niet; voor een verdiend middagslaapje of om even te ontsnappen gaat u eenvoudig even naar ‘huis’!

Speciaal voor gasten van Hotel LEGOLAND is er de LEGOLAND Billund Resort Pass. Deze pas geeft onbeperkt toegang tot LEGOLAND, Givskud Zoo en het zwembad Aquadome en Monky Tonky Land van vakantiepark Lalandia tijdens uw verblijf in Hotel LEGOLAND. 

Wilt u alleen LEGOLAND bezoeken, dan kunt u gebruik maken van toegangskaarten voor LEGOLAND tegen een speciale prijs. Wij raden u aan de toegangskaarten meteen bij uw boeking te reserveren. 

Let op: u heeft vanuit Hotel LEGOLAND alleen toegang tot het park tijdens het openingsseizoen en tijdens de normale openingstijden. LEGOLAND in Denemarken is geopend van 1 april t/m 5 november 2017. LEGOLAND is gesloten op: 3-4-5-6-7 april, 5-6-7 september, 12-13-14 september, 19-20-21 september, 26-27 september, 31 oktober, 1-2 november 2017. 

Algemeen

Aantal personen2 - 6 personen
Opp. accommodatie24 - 32 m2
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation500 m
Golfbaan5 km
Openbaar zwembad1 km
Vliegveld500 m
Water (zee of meer)32 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 176
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Gratis draadloos internet in alle kamers.
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 130
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 200,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken