Algemene Voorwaarden Dansk BV

Algemene voorwaarden Dansk BV, gevestigd te Midwolda aan de Hoofdweg 99. Ingeschreven in het handelsregister Groningen (KvK) onder nummer: 81511280. BTW nummer: NL 86 21 21 188 B 01.

Naar de Algemene Voorwaarden van Dansk BV

(Tekst gaat hieronder verder)

Deze voorwaarden zijn van toepassing vanaf 4 januari 2021. Voor reserveringen gemaakt t/m 2020 zijn de voorwaarden van DFB Reizen BV van toepassing. 

Op de website(s) van Dansk vind je informatie, tips en adressen voor een vakantie in Denemarken. Dansk helpt je graag de leukste vakantieadresjes en de mooiste vakantieplekken in Denemarken te vinden. Je boekt altijd rechtstreeks bij de verhuurder of reisdienstverlener en entreetickets koop je ook rechtstreeks bij de attracties. Daardoor betaal je nooit te veel. Dansk ontvangt bijvoorbeeld van de verhuurder een vergoeding, zodat alle informatie en tips op de site voor jou gratis toegankelijk zijn. En daarom wordt jouw klik via Dansk heel erg gewaardeerd! 

En voor jou maakt dit geen verschil, je betaalt precies hetzelfde als wanneer je zonder tussenkomst van Dansk naar de site van de verhuurder of aanbieder gaat.

De voorwaarden van de verhuurder, reisdienstverlener, aanbieder of attractie zijn altijd van toepassing. In geval van vragen of problemen neem je contact op met de verhuurder, reisdienstverlener, aanbieder of attractie. 

Per 4 januari 2021 is Dansk.nl van DFB Reizen BV overgenomen door Dansk BV (hierna “Dansk”). Dansk.nl verkoopt sindsdien géén reizen meer als tussenpersoon, reisorganisatie of als touroperator en heeft als doel het verstrekken van informatie over vakantieland Denemarken en Deense producten of producten passende bij een Deense lifestyle. 

Voorwaarden in het kort

Hieronder vind je een korte samenvatting van de voorwaarden van Dansk, de officiële en volledige voorwaarden vind je hier. En lees in ieder geval ook deze belangrijke informatie voor als je je vakantie boekt via (de website van) Dansk.

 • Dansk biedt informatie over vakantieland Denemarken en Deense (lifestyle) producten.
 • Dansk respecteert je privacy, meer informatie vind je in ons Privacy Statement.
 • Dansk geeft (prijs)informatie zo nauwkeurig mogelijk. Desondanks kan Dansk niet garanderen dat er geen geen onjuiste informatie op de site staat.
 • Voor een aankoop of het maken van een reservering stuurt Dansk je door naar de website van de (reis)dienstverlener of aanbieder. Daar maak je de boeking en/of doe je je aankoop direct bij de aanbieder, onder de voorwaarden van deze aanbieder.
 • Voor annuleren, wijzigen, retourneren of ruilen neem je contact op met de (reis)dienstverlener of aanbieder.
 • Dansk brengt geen boekings- of bemiddelingskosten in rekening.
 • Dansk is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het boekings- of aankoopproces of de afhandeling daarvan door (reis)dienstverlener of aanbieder.
 • Dansk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites van de (reis)dienstverlener of aanbieder. 
 • Voor vermelding op de website en de nieuwsbrief van Dansk betalen (reis)dienstverleners of aanbieders ofwel een vaste vergoeding, ofwel een vergoeding wanneer jij een reservering maakt of een aankoop doet. Daarmee kan Dansk de site bijhouden en jou van nieuwe tips voorzien.
 • Dansk is niet verantwoordelijk voor je ervaringen bij een bezoek aan een van de accommodaties of aankoop van een product. Klachten of problemen meld je aan de (reis)dienstverlener of aanbieder.
 • Op de website kan je een review over een accommodatie achterlaten, Dansk behoudt zich het recht voor deze reviews te redigeren of te weigeren. Lees de voorwaarden voor reviews en beoordelingen.
 • Alle informatie op deze website zijn eigendom van Dansk, tenzij anders vermeld. Als je informatie of beelden wilt gebruiken, vraag het dan even via info@dansk.nl.
 • Vragen of opmerkingen over Dansk of de website kun je richten aan info@dansk.nl.

Boek je een accommodatie, veerdienst of entreeticket, dan is het belangrijk om te weten dat Dansk geen reservering voor jou maakt. Voor het maken van een reservering, boeking of aankoop van entreetickets word je doorgestuurd naar de desbetreffende (reis)dienstverlener of aanbieder. Daarom heeft Dansk geen zicht op de reservering die jij maakt of de aankoop die jij doet. Je betaalt niet aan Dansk. En ondanks dat Dansk niet weet of jij een reservering of aankoop doet, is het volgende voor jou van belang: 

Informatie Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302

Als je, na één reisdienst te hebben gekozen en betaald, aanvullende reisdiensten voor je reis of vakantie boekt via een website van Dansk, dan kan je geen aanspraak maken op de rechten die gelden voor pakketreizen uit hoofde van Richtlijn (EU) 2015/2302. 

Dansk is derhalve niet verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de afzonderlijke reisdiensten. In geval van problemen neem je contact op met de betrokken dienstverlener.

Indien je evenwel tijdens hetzelfde bezoek aan een website van Dansk aanvullende reisdiensten boekt, kan het zo zijn dat die reisdiensten deel van een gekoppeld reisarrangement worden.

Het is belangrijk te weten dat Dansk niet in terugbetaling zal voorzien in geval van insolventie van de betrokken dienstverlener. Jouw betaling loopt immers niet via Dansk. 

Nu Dansk zelf géén reisdiensten levert maar slechts bemiddelt (je sluit immers een overeenkomst met één of meer reisdienstverleners) en Dansk ook geen gelden van jou als reiziger ontvangt (je betaalt immers rechtstreeks aan de reisdienstverlener(s), is Dansk niet verplicht om financiële zekerheid te stellen (als bedoeld in artikel 19 Richtlijn Pakketreizen/artikel 7:513b BW). Wanneer Dansk in financieel onvermogen verkeert, wil dat niet zeggen dat de reisdienstverlener(s) met wie je de overeenkomst bent aangegaan niet zou kunnen uitvoeren. 

Algemene Voorwaarden Dansk BV

Algemene voorwaarden van Dansk BV, hierna te noemen “Dansk”, gevestigd te Midwolda aan de Hoofdweg 99. Ingeschreven in het handelsregister Groningen (KvK) onder nummer 81511280. BTW nummer: NL862121188B01

Dansk, dansk.nl, Dansk Feriehus Bookingburo, margrietroute.nl e.a. zijn geregistreerde handelsnamen van Dansk BV. 

Artikel 1 Inleiding

Onderstaande artikelen hebben betrekking op het gebruik van de website(s) en diensten van Dansk.

In deze voorwaarden wordt verstaan, tenzij anders in het artikel vermeld:

(
Reis)dienstverlener: de vervoerder, accommodatieverschaffer, reisorganisator en/ of andere dienstverleners op het gebied van reizen, met wie je een overeenkomst aangaat en die, met inachtneming van de toepasselijke voorwaarden, uitsluitend verantwoordelijk is voor de uitvoering van de dienst.

Aanbieder: de aanbieder van een product of dienst op het gebied van Deense lifestyle of passend bij de Deense of Scandinavische lifestyle, bij wie je een aankoop doet of met wie je een overeenkomst aangaat en die, met inachtneming van de toepasselijke voorwaarden, uitsluitend verantwoordelijk is voor de uitvoering en/of levering van het product of de dienst.

Reisdienst: onder een reisdienst wordt o.a. verstaan personenvervoer (bijvoorbeeld een vliegreis, treinreis of boottocht), accommodatie (het verblijf tijdens de reis, bijvoorbeeld een hotel, vakantiewoning of appartement), verhuur van motorvoertuigen (meestal zal dit een huurauto zijn) en overige toeristische diensten (zoals toegangskaarten voor attracties of evenementen).

Pakketreis: combinatie van ten minste twee verschillende soorten reisdiensten voor dezelfde reis of vakantie, ingeval:
a) deze diensten worden gecombineerd door één handelaar, eventueel op verzoek of overeenkomstig de keuze van de reiziger, voordat er één overeenkomst betreffende alle diensten wordt gesloten; of
b) deze diensten, ongeacht of er afzonderlijke overeenkomsten worden gesloten met verschillende reisdienstverleners, worden:
1. afgenomen bij één verkooppunt en gekozen voordat de reiziger ermee instemt te betalen;
2. aangeboden, afgenomen of gefactureerd voor een gezamenlijke prijs of een totaalprijs;
3. aangeprezen of afgenomen onder de term “pakketreis” of een vergelijkbare term;
4. gecombineerd nadat er een overeenkomst is gesloten waarbij de handelaar de reiziger laat kiezen uit een selectie van verschillende soorten reisdiensten; of
5. afgenomen van verschillende handelaren via onderling verbonden online boekingsprocedures, waarbij de naam, de betalingsgegevens en het e-mailadres van de reiziger worden verstrekt door de handelaar met wie de eerste overeenkomst wordt gesloten aan een andere handelaar of handelaren en er met de laatstgenoemde handelaar of handelaren een overeenkomst wordt gesloten uiterlijk 24 uur na de bevestiging van de boeking van de eerste reisdienst; tenzij één soort reisdienst wordt gecombineerd met één of meer andere toeristische diensten die:
– geen aanzienlijk deel van de waarde van de combinatie vormen, niet als een essentieel kenmerk van de combinatie worden aangeprezen of anderszins geen essentieel kenmerk van de combinatie vertegenwoordigen;
– pas worden gekozen en afgenomen nadat de nakoming van een reisdienst is begonnen.
Let op: wanneer je via Dansk een reisdienst boekt of koopt, zal er nooit sprake zijn van een pakketreis bij Dansk, o.a. omdat je niet aan Dansk betaalt en Dansk geen betalingsgegevens van jou vraagt en/of doorgeeft aan derden!

Gekoppeld reisarrangement: er is sprake van een gekoppeld reisarrangement als de handelaar bemiddelt bij de totstandkoming van twee of meer verschillende overeenkomsten betreffende verschillende soorten reisdiensten die je voor dezelfde vakantie of dezelfde reis wilt afnemen en die geen pakketreis vormen en:
a. waarvoor je verschillende overeenkomsten sluit met verschillende reisdienstleveranciers waarbij, tijdens één bezoek aan of contactmoment met de handelaar, hij het apart selecteren en het apart betalen van de reisdienst heeft gefaciliteerd, of
b. de handelaar op gerichte wijze de afneming van ten minste één aanvullende reisdienst bij een ander faciliteert op voorwaarde dat je de tweede overeenkomst uiterlijk binnen 24 uur na het tot stand komen van de eerste overeenkomst met de reisagent sluit.

Samenwerkingspartners: bedrijven, bestemmingen of attracties waarmee Dansk samenwerkt voor de promotie van bestemmingen, accommodaties, attracties of andere reisdiensten, maar ook voor de promotie van artikelen.

Artikel 2 Gebruik van deze website

Dansk biedt advies en informatie op het gebied van reizen naar Denemarken, over accommodaties zoals vakantiehuizen, vakantieparken, hotels en campings, over vervoer zoals veerdiensten, over attracties zoals LEGOLAND en over andere reis(gerelateerde)diensten. Dansk maakt geen reservering voor of namens jou en is zelf geen partij in de uiteindelijke overeenkomst tussen jou en de (reis)dienstverlener of aanbieder. Daarnaast biedt Dansk informatie over artikelen met een Deense oorsprong, lijkend op artikelen uit Denemarken of passend bij de Deense en Scandinavische lifestyle. Dansk kan aan jou informatie verstrekken over de mogelijkheid tot het afsluiten van een annuleringskostenverzekering en een reisverzekering. 

De website is uitsluitend bedoeld om te adviseren bij het bepalen van een vakantiebestemming, te ondersteunen bij het maken van een reservering van een accommodatie en te helpen bij de aankoop van artikelen. 

Dansk is niet aansprakelijk voor de juiste uitvoering van de door jou gereserveerde dienst of voor jouw aankoop (bij de door jou gekozen (reis)dienstverlener of aanbieder). Hierop zijn uitsluitend de voorwaarden van de betrokken (reis)dienstverlener of aanbieder van toepassing. Dansk is uiteraard wel verantwoordelijk voor het zorgvuldig uitbrengen van advies. 

Artikel 3 Boeken / reserveren / kopen

Voor het maken van een reservering of boeking word je rechtstreeks doorgestuurd naar de website van de (reis)dienstverlener of aanbieder. Ook voor het kopen van entreekaarten of andere artikelen word je doorgestuurd naar de website van de attractie of aanbieder van het product. De (reis)dienstverlener of aanbieder behoudt zich het recht voor je reservering of aankoop te weigeren. Ook de beschikbaarheid wordt alleen bij de (reis)dienstverlener of aanbieder correct getoond en valt niet onder de verantwoordelijkheid van Dansk. Bij een reservering of aankoop zijn de voorwaarden van de (reis)dienstverlener of aanbieder van toepassing.

Artikel 4 Prijzen en bijkomende kosten

Dansk gebruikt informatie en prijzen die worden aangeleverd door de (reis)dienstverleners of aanbieders. Uiteraard proberen we de informatie zo correct mogelijk te tonen, het kan echter zijn dat er een richtprijs of vanafprijs genoemd is. De prijsinformatie op de website van Dansk is niet bindend en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. De uiteindelijke prijs staat vermeld op de website van de (reis)dienstverlener of aanbieder waar je ook de reservering maakt of de aankoop doet en/of op de bevestiging van de reservering die je van (reis)dienstverlener of aanbieder ontvangt, deze prijs is bindend. Dansk rekent geen extra vergoeding als je een reservering maakt of aankoop doet. Je betaalt exact dezelfde prijs als wanneer je rechtstreeks naar de website van de (reis)dienstverlener of aanbieder was gegaan voor het maken van een reservering of het doen van een aankoop. Dansk ontvangt een vergoeding van de (reis)dienstverlener of aanbieder als je een aankoop doet of een reservering maakt (affiliate) of Dansk ontvangt een vaste vergoeding voor vermelding op bijvoorbeeld de website en nieuwsbrief.  

Dansk kan voor het verlenen van advieswerkzaamheden een bedrag in rekening brengen als de hoogte hiervan van te voren aan jou bekend is gemaakt. 

Houd er rekening mee dat bij het maken van een reservering van een accommodatie ook kosten ter plaatse in rekening gebracht kunnen worden, zoals bijvoorbeeld verbruikskosten en stookkosten. De kosten vind je terug op de website waar je een reservering maakt of aankoop doet. 

Artikel 5 Annuleren, wijzigen, retourneren of ruilen

Als je je reservering wilt annuleren, wijzigen of je aankoop wilt retourneren of ruilen, dan zijn de voorwaarden van de betreffende (reis)dienstverlener of aanbieder van toepassing. Een reservering is pas geannuleerd of gewijzigd als je een bevestiging van de betreffende (reis)dienstverlener of aanbieder hebt ontvangen. Het retourbeleid kan per product verschillen. Dansk is niet verantwoordelijk voor annuleringen, wijzigingen en ruilen of retouren. Je moet een annulering, wijziging of retour aanmelden bij de betreffende (reis)dienstverlener of aanbieder, dit kan niet via Dansk. 

Artikel 6 Informatie gekoppeld reisarrangement

Als je, na één reisdienst te hebben gekozen en betaald, aanvullende reisdiensten voor je reis of vakantie boekt via een website van Dansk, dan kan je geen aanspraak maken op de rechten die gelden voor pakketreizen uit hoofde van Richtlijn (EU) 2015/2302. 

Dansk is derhalve niet verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de afzonderlijke reisdiensten. In geval van problemen neem je contact op met de betrokken dienstverlener.

Indien je evenwel tijdens hetzelfde bezoek aan een website van Dansk aanvullende reisdiensten boekt, kan het zo zijn dat die reisdiensten deel van een gekoppeld reisarrangement worden.

Het is belangrijk te weten dat Dansk niet in terugbetaling zal voorzien in geval van insolventie van de betrokken dienstverlener. Jouw betaling loopt immers niet via Dansk. 

Nu Dansk zelf géén reisdiensten levert maar slechts bemiddelt (je sluit immers een overeenkomst met één of meer reisdienstverleners) en Dansk ook geen gelden van jou als reiziger ontvangt (je betaalt immers rechtstreeks aan de reisdienstverlener(s), is Dansk niet verplicht om financiële zekerheid te stellen (als bedoeld in artikel 19 Richtlijn Pakketreizen/artikel 7:513b BW). Wanneer Dansk in financieel onvermogen verkeert, wil dat niet zeggen dat de reisdienstverlener(s) met wie je de overeenkomst bent aangegaan niet zou kunnen uitvoeren.

Artikel 7 Winacties

Als Dansk een winactie uitschrijft, dan wordt de prijs meestal beschikbaar gesteld door samenwerkingspartners, zoals reisdienstverleners, toeristenbureaus, attracties of (lokale) bedrijven. Als je een prijs gewonnen hebt, neemt Dansk contact met je op. Dansk vraagt dan om je contactgegevens, zodat deze met jouw toestemming doorgegeven kunnen worden aan de samenwerkingspartners voor het toesturen van de prijs of het uitvoeren van de gewonnen reis. De verantwoordelijkheid voor het afleveren van de prijs of het uitvoeren van de reis ligt bij de samenwerkingspartners.

Artikel 8 Samenwerkingen

Om de leukste en beste tips te kunnen delen werkt Dansk samen met reisdienstverleners, toeristenbureaus, attracties, locals en (lokale) bedrijven, waarbij Dansk bijvoorbeeld een reis of product aangeboden krijgt om erover te schrijven. In sommige gevallen ontvangt Dansk een onkostenvergoeding of een vergoeding voor het schrijven en publiceren van een artikel. Dansk gaat alleen samenwerkingen aan als deze passen bij de inhoud en het doel van de website(s) – informatie verstrekken over vakantieland Denemarken, Deense producten of producten passend bij een Deense lifestyle – en alleen wanneer een eerlijke en vrije mening geborgd is. 

Ben je ook geïnteresseerd in een samenwerking, neem dan contact op via info@dansk.nl. 

Artikel 9 Reisdocumenten 

Om met een Nederlandse of Belgische nationaliteit Denemarken te bezoeken dien je in ieder geval in het bezit te zijn van een geldig paspoort of een geldige identiteitskaart. Jij bent zelf verantwoordelijk om bij de betrokken autoriteiten de nodige informatie in te winnen en om tijdig voor vertrek na te gaan of deze informatie intussen niet is gewijzigd. 

Jij bent zelf verantwoordelijk voor het bij je hebben van de benodigde documenten, zoals een geldig paspoort, of, waar toegestaan, een identiteitskaart en de eventueel vereiste visa, bewijzen van inentingen en vaccinaties, rijbewijs en groene kaart. 

Als je de reis niet (geheel) kunt maken wegens het ontbreken van enig (geldig) document, komt dat met alle daaraan verbonden gevolgen voor jouw rekening. Dansk zal nooit toezeggen voor documenten (reis)documenten te zorgen.

Artikel 10 Intellectueel eigendom / auteursrecht

Alle informatie, teksten, afbeeldingen, video’s en andere materialen en technische processen op en van deze website vallen onder auteursrecht en zijn eigendom van Dansk tenzij anders vermeld. Je mag deze informatie niet zonder toestemming van Dansk hergebruiken, dupliceren of verspreiden. De intellectuele eigendomsrechten behoren toe aan Dansk of zijn in licentie verstrekt door derden. Als je informatie of beelden wilt gebruiken, vraag dan toestemming aan Dansk.

Artikel 11 Links van derden

Iedereen mag naar deze website linken. Dansk is niet verantwoordelijk voor de inhoud van welke website dan ook die naar de website van Dansk toelinkt. Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan Dansk worden beheerd, Dansk selecteert links zo zorgvuldig mogelijk en veelal zijn dit affiliate links. Dansk heeft geen controle over deze websites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Dat betekent dat Dansk niet aansprakelijk gesteld kan worden voor de inhoud van deze externe websites. 

Artikel 12 Privacy

Dansk respecteert je privacy. We gaan daarom zorgvuldig met je gegevens om en stellen alles in het werk om aan de eisen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook wel GDRP) te voldoen. In ons Privacy Statement lees je welke gegevens wij van je bewaren en waarom dit nodig is (bijvoorbeeld voor het sturen van een nieuwsbrief). Maar ook wat je kunt doen als je niet wilt dat wij je gegevens (nog langer) bewaren.

Artikel 13 Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Dansk is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Dansk gecreëerde website. Dansk wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar een link op deze site verwijst. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Dansk geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van deze site, wordt door Dansk uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie gegeven voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site of sites waar naartoe wordt gelinkt. 

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Dansk zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Dansk is niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kun je het privacy statement van de betreffende organisatie lezen. Dansk is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Dansk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Dansk is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website, uit de brochures, flyers, advertenties of andere publicaties van Dansk mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze, mits hiervoor uitdrukkelijke toestemming is verleend door Dansk.

Artikel 14 Vragen, klachten of geschillen

Vragen of klachten ten aanzien van de verstrekte adviezen of informatie door Dansk moet je binnen twee maanden nadat je kennis hebt genomen van de feiten waarop de klacht betrekking heeft, bij Dansk indienen via info@dansk.nl.. Dansk geeft je uiterlijk één maand na ontvangst van de klacht schriftelijk een inhoudelijke reactie. 

Vragen of klachten over je reservering of aankoop en/of betrekking hebbend op de reservering of aankoop dienen rechtstreeks bij de betrokken (reis)dienstverlener of aanbieder (volgens de voorwaarden van deze (reis)dienstverlener of aanbieder) te worden worden ingediend. 

Dansk is geregistreerd in Nederland en de in Nederland geldende wetten zijn van toepassing. Dansk behoudt zich het recht voor deze voorwaarden eenzijdig aan te passen of te wijzigen. Alle geschillen die voortkomen uit het gebruik van deze website en waarvoor Dansk aansprakelijk gesteld kan worden dienen te worden voorgelegd aan de rechtbank Groningen die bij uitsluiting bevoegd wordt verklaard om van deze geschillen kennis te nemen. 

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous