Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Billum Kro

Dit hotel ligt in Billum, Zuidwest-Jutland, Denemarken

Hotel Billum Kro - Vesterhavsvej, DK-6852, Billum

Beoordeling 7.2 aantal: 5

Hotel Billum Kro in Billum in Denemarken is het golfhotel bij uitstek! Binnen een straal van 10 km bevinden zich maar liefst 5 golfbanen en iets verder bevinden zich nogmaals 7 golfbanen. De dichtstbijzijnde golfbaan is slechts 5 minuten van Hotel Billum Kro. Hotel Billum Kro beschikt over goede kamers en een uitstekende ligging voor tal van uitstapjes in de omgeving. 

Hotel Billum Kro beschikt over een zwembad, whirlpool, tuin en een gezellige Deense gelagkamer. 

Hotel Billum Kro in Denemarken is gelegen aan de rand van het Nationaal Park Waddenzee. Dit maakt het hotel tot een prima startpunt om bijvoorbeeld vogels te kijken in het vogelreservaat Tipperne en fietstochten door de duinen. Waar u als u geluk heeft zelfs een edelhert kunt zien. U kunt ook een bezoek brengen aan de prachtige stranden langs de Noordzee (10 km) en het meeste westelijke punt van Denemarken, Blåvandshuk met zijn 30 meter hoge vuurtoren. 

De geschiedenis van Hotel Billum Kro gaat terug tot 1700. In de loop der jaren is er een postkantoor, een supermarkt en een kapsalon gevestigd geweest. Het eten in Hotel Billum Kro is een hoofdstuk op zich. Meer dan 40 jaar bestond het zondagse menu (tussen 12 en 2 uur) uit heldere soep met ballen, steak met groenten en aspergessaus, roompudding met kersensaus en een kopje koffie. Enkele jaren geleden besloot het hotel om dit te veranderen, maar dat resulteerde in heftige protesten. Sindsdien is de zondagse traditie weer in ere hersteld. Een andere traditie is het menu op donderdag (tussen 17 en 21 uur) dat bestaat uit geroosterd varkensvlees met peterseliesaus.   

Voor een optimale golfvakantie bent u bij Hotel Billum Kro aan het juiste adres. Maar ook als u andere plannen heeft voor de vakantie bent u uiteraard van harte welkom in dit gezellige hotel in Billum, Denemarken. 

Het hotel is gesloten in de periode 12/12 – 12/01. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanNee

In de buurt

Busstation100 m
Golfbaan5 km
Viswater3 km
Vliegveld20 km
Water (zee of meer)10 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 30
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 30
In een dorp

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken