LEGOLAND Castle Hotel

  • Personen5 personen
  • HuisdierenNiet toegestaan
  • Oppervlakte32 m2

NIEUW bij LEGOLAND: het LEGOLAND Castle Hotel! Dit enorme kasteel (open vanaf voorjaar 2019) ligt direct naast de ingang van het wereldberoemde attractiepark LEGOLAND in Billund. Het nieuwe LEGOLAND Castle hotel ademt LEGO en barst van de magie en spannende verhalen over ridders, tovenaards en verre koninkrijken. In de kasteelgangen zitten vol met spannende interactieve verassingen en je ontmoet er ridders en prinsessen. 

Het LEGOLAND Castle Hotel is een koninklijk verblijf voor ridders en prinsessen van alle leeftijden. Het restaurant van het hotel is een middeleeuwse eetzaal met een leuke speelruimte. Buiten is een grote speeltuin en er is parkeergelegenheid voor de entree. 

LEGOLAND Castle Hotel staat garant voor de allerleukste kidsvakantie in LEGOLAND. Reserveer direct bij boeking ook een Resort Pass en je hebt naast onbeperkt toegang tot LEGOLAND, ook gratis toegang tot Lalandia Aquadome, indoor speeltuin Monky Tonky Land en dierenpark GIVSKUD ZOO. 

Lalandia Aquadome en de indoor speeltuin Monky Tonky Land horen bij vakantiepark Lalandia, dat tegenover (loopafstand) het hotel ligt. Lalandia heeft tevens een leuke plaza met winkeltjes, restaurants en allerlei indoor activiteiten, zoals minigolf en een kunstijsbaan. Deze activiteiten zijn niet bij de Resort Pass inbegrepen. 

Dierenpark GIVSKUD ZOO is ongeveer 25 min. rijden vanaf LEGOLAND Castle Hotel. Het is een safaripark waar je met je eigen auto (of met de safaribus) op reis gaat over de savanne. Je ontmoet er bijvoorbeeld giraffes, zebra's en gorilla's. En pas op voor de leeuwen! Givskud heeft ook een mooi dinopark en een leuke speeltuin.   

Let op: de toegangskaarten voor LEGOLAND (ook de Resort Pass) geeft alleen toegang tot het park tijdens het openingsseizoen en tijdens de normale openingstijden. LEGOLAND in Denemarken is geopend van 28 maart t/m 1 november 2020. LEGOLAND is gesloten op:  30 maart t/m 3 april, 22 t/m 23 april, 12 t/m 13 mei, 1 t/m 3 september, 8 t/m 10 september, 15 t/m 17 september, 22 t/m 24 september, 29 september t/m 1 oktober, 20 t/m 22 oktober en 27 t/m 29 oktober 2020.  In de maanden juni, juli en augustus is LEGOLAND alle dagen geopend. Het entreebewijs (ook de Resort Pass) voor LEGOLAND Billund in Denemarken geeft gratis toegang tot alle bewegende attracties, behalve de verkeersschool. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang tot LEGOLAND. 

Reisperiode & prijzen

3 nachten
0 personen

Let op: de beschikbaarheid van de gekozen periode is op aanvraag! Bij een aanvraag ontvang je meestal dezelfde dag een reactie (uiterlijk na 3 werkdagen).

Geselecteerde periode:
t/m

Accommodaties op dit vakantiepark

Draken & Ridder kamer (32 m²) max. 2+3 pers. incl. ontbijt

Versla de draak en bescherm de schat! Help de Koning en zijn dappere ridder als de draak de schat probeert te stelen. De Draken & Ridder kamers hebben een 2-persoonsbed, een stapelbed (80x180 cm) en een 1-persoonsbed (80x180 cm).

Prinsessenkamer (32 m²) max. 2+3 pers. incl. ontbijt

De prinses maakt haar paard klaar voor het grote toernooi. De prinses oefent met haar vriend, de hofnar, om te jongleren. Misschien kan je haar een handje helpen! De Prinsessenkamers hebben een 2-persoonsbed, een stapelbed (80x180 cm) en een 1-persoonsbed (80x180 cm).

Tovernaarskamer (32 m²) max. 2+3 pers. incl. ontbijt

Stap in de magische wereld van de tovenaar en zijn tovenaarsleerlingen. De magie spat van er vanaf. De zon, de maan en de sterren leiden je de weg naar een heerlijke dag in LEGOLAND én een fijne nacht in deze magische kamer. De Tovernaarskamers hebben een 2-persoonsbed, een stapelbed (80x180 cm) en een 1-persoonsbed (80x180 cm).

Kenmerken & faciliteiten

Tips voor uw vakantie

Tips voor een vakantie in Castle Hotel LEGOLAND naast LEGOLAND in Billund, Denemarken: 
  • LEGOLAND® (0 m)
  • GIVSKUD ZOO Safaripark (22 km)
  • Kolding (stad, 40 km)
  • Lalandia Billund (o.a. Lalandia Aquadome en Monky Tonky Land, 500 m)
  • LEGO House (overdekte attractie, staat los van LEGOLAND, 500 m)

Speciaal voor gasten van Castle Hotel LEGOLAND is er de LEGOLAND Resport Pass. Deze pas geeft tijdens je verblijf toegang tot LEGOLAND, GIVSKUD ZOO en onbeperkt toegang tot Lalandia: het Aquadome (zwembad) en Monky Tonky Land. Lalandia is een uniek vakantiepark met één van de grootste subtropische zwembaden van Europa. De Resort Pass kan je direct bij reservering bestellen. 

Ligging & omgeving

Toon ligging op kaart
Kaart
midden-jutland midden-jutland

Dit hotel in Billund direct boeken?

Deze regio wordt veel bekeken!

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous