Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Refborg Hotel Billund

Dit hotel ligt in Billund, Midden-Jutland, Denemarken

Refborg Hotel Billund - Buen, DK-7190, Billund

Beoordeling 6.8 aantal: 6

Refborg hotel Billund Kro in Billund in Denemarken is een gezellig hotel vlakbij LEGOLAND. Rondom Hotel Billund Kro zijn vele mogelijkheden voor een gezellig dagje uit tijdens uw vakantie. Het hotel ligt op slechts 1 km afstand van LEGOLAND. 

Hotel Billund Kro in Denemarken beschikt over 30 ruime kamers. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, toilet, tv en draadloos internet. De menukaart van het restaurant 'Bøf & Vin' is geïnspireerd door de Italiaanse keuken, maar heeft ook gerechten zoals biefstuk met ui en Wiener schnitzel. 

Hotel Billund Kro is vlakbij het grote zwemparadijs van Lalandia Billund en bij het vliegveld van Billund. Nabij het hotel zijn er daarnaast diverse mogelijk om tijdens uw vakantie te golfen, vissen en wandelen. Maar veel belangrijker is natuurlijk de ligging vlakbij LEGOLAND. 

Wanneer u Billund zegt, volgt bijna automatisch LEGOLAND. Dit wereldwijd bekende park werd geopend in 1968. In 1916 begon Ole Kirk Christiansen als timmerman en houthakker. Op een gegeven moment begon hij ook speelgoed te maken. Zijn eerste succes was de jojo in 1932 en in 1934 kreeg zijn fabriek de naam LEGO, een afkorting voor leg godt (speel goed). Toen in 1960 de houten voorraden van de fabriek afbrandden richtte LEGO zich op plastic speelgoed. In 1962 richtte LEGO zijn eigen luchthaven op, nu het tweede grootste vleigveld van Denemarken.

Kortom, Hotel Billund Kro in Billund in Denemarken is een mooi hotel voor een vakantie met kinderen. Met verschillende attracties op korte afstand hoeft u zich geen moment te vervelen. Het personeel van dit gezellige hotel in Denemarken nodigt u van harte uit! 

Algemeen

Aantal personen1 - 3 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation400 m
Golfbaan3 km
Viswater2 km
Vliegveld4 km
Water (zee of meer)50 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 30
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Internet
Niet-roken kamers 30
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 50,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken