Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Brobyværk Kro

Dit hotel ligt in Broby, Funen, Langeland, Denemarken

Hotel Brobyværk Kro - Marsk-Billesvej, DK-5672, Broby

Beoordeling 7.7 aantal: 48

Hotel Brobyværk Kro in Broby ligt in het midden van het eiland Funen in Denemarken. Het hotel is gelegen aan de rivier Odense Å. Vanuit Hotel Brobyværk Kro kunt u genieten van de mooie natuur, u kunt er prachtig wandelen en fietsen tijdens uw vakantie.

Hotel Brobyværk Kro beschikt over 19 gezellige kamers, met eigen badkamer, tv en draadloos internet. De kamers zijn ook geschikt voor personen met een handicap (neem altijd contact op met onze medewerkers om uw wensen en eisen voor een aangepaste kamer te bespreken). Een verblijf in Hotel Brobyværk Kro is pure ontspanning! U vindt hier met name rust, veel natuur en direct buiten de deur hoort u de volgers fluiten. 

Rondom Hotel Brobyværk Kro kunt u naar hartenlust hardlopen, golfen, paardrijden, zeilen en vissen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de vele kastelen en landhuizen op Funen. De dichtstbijzijnde golfbaan en het strand bevinden zich respectievelijk op 12 en 16 kilometer van het hotel. 

Hotel Brobyværk Kro is gelegen waar de oude weg en de rivier Odense Å zich kruisten, halverwege tussen Odense, Faaborg en Assens. Het dorp Broby is vernoemd naar het landgoed Brobygård waar Denemarkens eerste wapenfabriek werd opgericht in 1648. Met behulp van de hamermolen werd onder andere het zwaard gemaakt voor koning Frederik III van Denemarken. Zijn naam en motto at sejre eller dø (om te winnen of sterven) zijn in het zwaard gegraveerd. Ongeveer gelijk met de wapenfabriek onstond er een herberg op de plek van Hotel Brobyværk Kro.

Hotel Brobyværk Kro biedt nog steeds de gezelligheid die men kent van de oude Deense herbergen. Vandaag de dag beschikt het over moderne faciliteiten en kunt u hier uitstekend uw vakantie in Denemarken doorbrengen. De keuken van het hotel heeft een goede reputatie, evenals de uitgebreide wijnkelder en het bier van de plaatselijke bierbrouwerij.

De rivier de Odense Å slingert door de achtertuin van Hotel Brobyværk Kro waar de schapen grazen. U kunt al vanaf het terras genieten van de rustgevende natuur en u laten bedienen door het vriendelijke personeel. U zult zich al snel thuis voelen in Hotel Brobyværk Kro waar de eigenaren, Ib en Anne Lise Jørgensen, zich graag bij hun voornaam laten noemen.

Hotel Brobyværk Kro in Broby in Denemarken is een fijn en vriendelijk hotel op het eiland Funen. U kunt hier tijdens uw vakantie genieten van de omliggende natuur of een bezoek brengen aan de nabij gelegen plaats Odense. Het eiland Funen is gemakkelijk bereikbaar met het brug vanaf het vaste land van Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 3 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation100 m
Golfbaan12 km
Vliegveld100 km
Water (zee of meer)16 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 19
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Internet
Niet-roken kamers 19
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 100,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken