Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Tyrstrup Kro

Dit hotel ligt in Christiansfeld, Zuidoost-Jutland, Denemarken

Hotel Tyrstrup Kro - Tyrstrup Vestervej, DK-6070, Christiansfeld

Beoordeling 8.2 aantal: 15

Hotel Tyrstrup Kro in Christiansfeld is idyllisch gelegen in de natuur bij bos en wei in zuid-Denemarken. Hotel Tyrstrup Kro beschikt over 27 bijzonder stijlvol ingerichte en gezellige kamers, van alle gemakken voorzien. Het hotel is gevestigd in een oud gebouw, typisch voor deze regio. De huidige eigenaren hebben het hotel zowel binnen als buiten opgeknapt en ingericht met oog voor detail. Dat maakt Hotel Tyrstrup Kro tot een idyllisch verblijf tijdens uw vakantie. 

 

Tijdens uw vakantie in Denemarken kunt u hier verblijven in een van de 27 gezellige kamers. Hier zult u ongetwijfeld helemaal tot rust komen. En bijna elk weekend kunt u genieten van de muziek van een Deense pianist.

 

Hotel Tyrstrup Kro is gelegen op enkele kilometers van het stadje Christiansfeld, dat in Denemarken bekend staat om de peperkoeken. Koning Christiaan VII stuurde in 1773 de Boheemse Broeders naar Denemarken. Zij stonden bekend als goede ambachtslieden en handelaren en richtten de stad in volgens een strak stedenbouwkundig plan. De Boheemse Broeders, ook wel Moravische kerk, hebben een geheim recept voor peperkoek dat zij door de jaren heel veelvuldig hebben verkocht.

 

Hotel Tyrstrup Kro ontstond, omdat de boeren graag samen wilden eten na op hun land bezig te zijn geweest. Annette en Torben Schultz zijn sinds 1987 eigenaar en hebben alles in het werk gesteld om van het hotel een aangename plek te maken. Van verre komen de mensen genieten van een lekkere maaltijd in het restaurant Pejsestuen of Jægerstuen. Deze laatste is ingericht in een klassieke stijl met onder andere een Meissner tegelkachel uit 1890.

 

Hotel Tyrstrup Kro is een gezellig hotel in de rustige omgeving van Christiansfeld. De idyllische natuur van Zuidoost-Jutland is zeer geschikt om er al wandelend of fietsend uw vakantie door te brengen. Hotel Tyrstrup Kro is een van de meest gebruikte hotels voor een doorreis of korte vakantie in Denemarken. De ligging vlak over de Deense grens maakt het hotel zeer geschikt voor een doorreis naar een vakantie bestemming in Noord-Jutland of andere delen van Scandinavië. 

 

Hotel Tyrstrup Kro is gesloten in de periode 22/12 – 04/01.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation1 km
Golfbaan12 km
Viswater4 km
Vliegveld40 km
Water (zee of meer)8 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 27
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 27
Huisdier toegestaan
Op het platteland

Extra's

Huisdier DKK 150,00 per verblijf
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken