Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Gram Slotskro

Dit hotel ligt in Gram, Zuidwest-Jutland, Denemarken

Hotel Gram Slotskro - Slotsvej, DK-6510, Gram

Beoordeling 7.6 aantal: 34

Hotel Gram Slotskro (voorheen Den Gamle Kro) in Gram is gelegen in het hart van zuid-Jutland in Denemarken, ook wel noord-Schleswig genoemd. Deze regio van Denemarken grenst aan Duitsland en het Duitse Bundesland Schleswig-Holstein. Een mooi gebied als start of eindpunt van uw vakantie in Denemarken. 

Hotel Gram Slotskro beschikt over 19 ruime kamers. De kamers bevinden zich op de begane grond en de eerste verdieping en hebben een eigen badkamer met toilet. De kamers op de begane grond hebben een eigen terras met toegang tot de tuin van het hotel. Uiteraard mogen de gasten op de eerste verdieping ook gebruik maken van de tuin van Hotel Gram Slotskro. 

Hotel Gram Slotskro werd gebouwd in 1855 en gedurende meer dan 150 jaar is er voorzichtig uitgebreid en gerenoveerd. Vandaag de dag is het hotel een moderne plek waar de 4e generatie van de oorspronkelijke eigenaren verantwoordelijk is voor de keuken. 

 

In de plaats Gram vindt u onder andere de mogelijkheid tot het spelen van minigolf, bowling, paintball en jeu de boules. Daarnaast is er een squash- en fitnesscentrum en een recreatiecentrum met een buitenzwembad. U hoeft zich dus geen moment te vervelen tijdens uw vakantie in Hotel Gram Slotskro. 

Hotel Gram Slotskro ligt in de oude, Zuid-Jutse kasteelstad Gram. Hier proeft u nog de sfeer van de eeuwenoude geschiedenis. Het prachtige kasteel Gram Slot was van oorsprong een koninklijk paleis. Het kasteel geeft het bewijs van een uitstekende locatie van de plaats Gram. Vroeger al vond er veel transport plaats via Gram, dit was immers de kortste afstand van de Noordzee naar de Oostzee in Denemarken. Ook de reis tussen handelsplaatsen Haderslev en Ribe ging via Gram. 

Tegenover Hotel Gram Slotskro bevindt zich 10 hectare groot kasteelpark. Dit park is het hele jaar geopend voor publiek. Naast het park ligt het bos Lunden. Dit bos vormt met zijn wilde natuur een mooi contrast met de symmetrie en lijnen van het park. Slechts een paar kilometer van Hotel Gram Slotskro ligt de kleiput Gram Lergrav. Hier ziet u fossielen van dieren die hier meer dan 6 miljoen jaar geleden leefden. 

De geschiedenis van het kasteel Gram Slot kan worden teruggebracht naar 1232. Maar het huidige hoofdgebouw met de vleugels van rode baksteen is gebouwd gedurende de periode tussen de 15e en 17e eeuw. Het kasteel Gram Slot heeft daardoor zowel kenmerken uit de Middeleeuwen als de Renaissance en de Barokperiode. 

Hotel Gram Slotskro is een prima hotel in Gram, Denemarken. Er heerst een gemoedelijke en gastvrije sfeer in het hotel. In de omgeving van het hotel kunt u tijdens uw vakantie heerlijk wandelen en genieten van de natuur in Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation100 m
Golfbaan15 km
Viswater4 km
Vliegveld45 km
Water (zee of meer)40 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 20
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 20
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 200,00 per verblijf
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken