Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Amerika

Dit hotel ligt in Hobro, Noordoost-Jutland, Denemarken

Hotel Amerika - Amerikavej, DK-9500, Hobro

Beoordeling 8.3 aantal: 7

Hotel Amerika is prachtig gelegen in de mooie natuur nabij het Mariager Fjord in Hobro, Denemarken. 

Hotel Amerika beschikt over 59 kamers. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer, tv, internet, minibar en een mandje met chocolade, rode wijn en snacks. U kunt tijdens uw vakantie uw auto gratis parkeren bij Hotel Amerika. 

Het hotel is vrij nieuw en gebouwd met oog voor detail en sfeer. Het gezellige en stijlvolle restaurant van Hotel Amerika heeft een Franse keuken en biedt uitzicht over het nabijgelegen bos. De chefkok van het restaurant verrast u graag met een 5-gangendiner of een heerlijk 2-gangendiner. Daarnaast is er uiteraard ook een à la carte menu beschikbaar voor het diner en de lunch. ’s Middags kunt u in het restaurant van Hotel Amerika genieten van een kop koffie met zelfgemaakte cake. 

De inrichting van Hotel Amerika is met zorg samengesteld. Het was van belang om de juiste meubels en materialen te combineren. Waardoor de gordijnen zelfs uit Italië moesten komen. Buiten het hotel zorgt de natuur voor een sfeervolle omgeving. Deze zult u zelfs ervaren wanneer u in het restaurant van het uitzicht geniet. 

Nabij Hotel Amerika zijn maar liefst 3 golfbanen te vinden. De dichtstbijzijnde golfbaan bevindt zich op 4 km van het hotel. Een vakantie in Hotel Amerika is dus zeer geschikt voor een golfvakantie in Denemarken. 

De omgeving van Hotel Amerika nodigt uit tot wandelingen in het bos en langs de fjord. Zomers kunt u zelfs heerlijk zeilen op het fjord. Er lopen kleine grindpaden door het bos tot aan het Mariager Fjord. Vele Denen en ook toeristen kenmerken dit fjord als het mooiste van Denemarken. 

Het bos bij Hobro heet Østerskov en temidden ervan bevindt zich Hotel Amerika. De weg van de plaats Hobro naar het hotel doet mysterieus aan. Het verhaal gaat dat 100 jaar geleden een man uit Hobro na een aantal jaren in Amerika te hebben gewoond terug kwam. Hij had een grote som geld verdiend en bouwde daarvan een aantal huizen in het bos Østerkov. Wanneer mensen uit het dorp bij hem op bezoek kwamen zeiden ze altijd dat ze naar Amerika gingen. Zo komt het huidige Hotel Amerika aan zijn naam.

Hotel Amerika wordt omringd door bos, waar u kunt genieten van de prachtige natuur van Denemarken. Wilt u graag golfen tijdens uw vakantie in Denemarken? Ook dan is Hotel Amerika een prima plek voor een ontspannen vakantie. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation50 m
Golfbaan4 km
Viswater200 m
Vliegveld60 km
Water (zee of meer)200 m

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 59
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 59
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 150,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken