Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Hovborg Kro

Dit hotel ligt in Hovborg, Zuidwest-Jutland, Denemarken

Hotel Hovborg Kro - Holmeåvej, DK-6682, Hovborg

Beoordeling 7.6 aantal: 15

Hotel Hovborg Kro in Hovborg in Denemarken is een charmant hotel, gevestigd in een oude boerderij. De omgeving van Hotel Hovborg Kro bestaat uit zo’n 8.000 hectare bos, ideaal voor een ontspannen wandeling. De sfeer in Hotel Hovborg Kro is vriendelijk en relaxed. 

Hotel Hovborg Kro is zeer bekend in Jutland, met name om de lage plafonds en typisch Deense gerechten. Het hotel beschikt over 51 kamers en organiseert regelmatig wijnproeverijen. Dit comfortabele hotel ligt nabij LEGOLAND en Givskud Zoo. Het restaurant van het hotel heeft een prima menukaart en kan indien gewenst rekening houden met kinderen en diabetische en vegetarische diëten. 

Hotel Hovborg Kro is gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving. Hier kunt u heerlijk wandelen, bijvoorbeeld via het natuurpad langs het riviertje Holme Å. U kunt hier uren wandelen zonder iemand tegen te komen. Het riviertje loopt tevens door de tuin van Hotel Hovborg Kro en biedt goede vismogelijkheden. In de buurt van het hotel zijn maar liefst 14 golfbanen te vinden. Hierdoor is Hotel Hovborg Kro ideaal voor een golfvakantie in Denemarken. 

De geschiedenis van Hotel Hovborg Kro is terug te brengen tot 1790. In de loop der jaren heeft het hotel diverse veranderingen gekend, maar de authentieke sfeer is altijd belangrijk gebleven. De eigenaren van het hotel kunnen u van alles vertellen over de unieke geschiedenis. Een belangrijke gast uit het verleden is bijvoorbeeld Nicolai Poulsen. Hij kwam naar de heidevelden rond 1800 en bouwde onder andere de eerste watermolen van Hovborg. 

Hotel Hovborg Kro in Denemarken is een fijn hotel, gelegen in een prachtige omgeving. Er zijn diverse mogelijkheden en attracties in de buurt van het hotel voor een geslaagde vakantie in Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation50 m
Golfbaan10 km
Viswater100 m
Vliegveld20 km
Water (zee of meer)50 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 51
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 51
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 50,00 per verblijf
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken