Bekijk meer foto's
Bekijk op de kaart

Hotel Humble Kro

  • Personen1 - 3 personen
  • HuisdierenToegestaan

Humble Kro & Hotel ligt in de mooie natuur van Zuid-Langeland in Denemarken. Hier op Langeland bent u niet ver verwijderd van een van de beste badstranden van Denemarken, landhuizen, keramiekwerkplaatsen en antiekwinkeltjes. Humble Kro & Hotel is een goed uitgangspunt voor vistochten op de zee rondom Langeland. 

Alle kamers van Humble Hotel & Kro bevinden zich in een apart gebouw en zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit de kamers staat u meteen op het terras. U bevindt zich vanuit Humble Kro & Hotel dichtbij de stranden en mogelijkheden om te surfen, vissen en golfen. Op Langeland vindt u tevens enkele van de mooiste stranden van Denemarken, zoals Ristinge Strand. Dit witte zandstrand strekt zich uit over 10 km.

Vanaf het strand is het maar enkele kilometers naar Humble Kro & Hotel in Humble. Het hotel is gelegen op een hoek van de hoofdstraat. Tijdens uw vakantie in het hotel zult u worden omringd met vriendelijkheid en sfeer. Het menu van het restaurant biedt u onder andere heerlijke steaks en voor de kinderen is er een kleine schnitzel met aardappelen. 

Het landschap van Langeland wordt bezongen in het Deense nationale volkslied. Hier vindt u de bossen en de grote beuk, vlakbij het zoute Østerstrand. De auteur Oethlenschläger heeft zich tijdens een bezoek aan het bos Stengade Skov laten inspireren voor het volkslied. Dit bos is gelegen naast Langelands Bælt en op een steenworp afstand van het kasteel Tranekær Slot. Op Langeland kunt u zien dat de beuken vlak naast de kust groeien. Of zoals in het Deense volkslied ‘bøgen spejler sin top in bølgen blå’(de toppen van de beuken weerspiegelen in de blauwe golven van de zee). 

In het noorden van Humble ligt het graf van de koning Humble. Dit graf ligt in een heuvel die dateert uit de latere steentijd, waardoor hij zeker 4000 jaar oud is. Koning Humble zou een koninkrijk hebben gehad van een onbekende grootte, ongeveer 300 na Christus. Waarom hij in de veel oudere grafheuvel is begraven is onduidelijk. Grootte delen van Zuid-Langeland zijn een vogelreservaat, zoals Tryggelev Nor en het gebied rondom Gulstav. Verder zijn er op Langeland veel keramisten en kunstenaars, wiens werkplaatsen het hele jaar door zijn geopend. 

Hotel Humble Kro is te bereiken de brug van het eiland Funen naar het eiland Langeland in Denemarken. 

Reisperiode & prijzen

3 nachten
0 personen

Let op: de beschikbaarheid van de gekozen periode is op aanvraag! Bij een aanvraag ontvang je meestal dezelfde dag een reactie (uiterlijk na 3 werkdagen).

Geselecteerde periode:
t/m

Accommodaties op dit vakantiepark

1 pers.kamer

1-persoonsbed. Badkamer met douche en toilet.

2 pers.kamer

2-persoonsbed. Badkamer met douche en toilet.

2 pers.kamer & 1 extra slaapplaats

2-persoonsbed en 1 extra kinderslaapplaats. Badkamer met douche en toilet.

Kenmerken & faciliteiten

Tips voor uw vakantie

Tips voor een vakantie in Hotel Humble Kro in Humble, Denemarken:

  • Egeskov Slot (kasteel, labyrinth en park, 51 km)
  • Odense Zoo (dierentuin, 74 km)
  • H.C. Andersens Barndomshjem (geboortehuis H.C. Andersen, 75 km)
  • H.C. Andersens Hus (H.C. Andersenmuseum, 76 km)

Ligging & omgeving

Toon ligging op kaart
Kaart
Funen & Langeland Funen & Langeland

Funen & Langeland

Funen, de ‘tuin van Denemarken’ staat bekend om haar boomgaarden, velden en sprookjeskastelen. Kleine zusje Langeland is een paradijs voor sportvissers.

De traditionele vissersdorpjes en het groene landschap van Funen en Langeland maakt deze regio ideaal voor een actieve vakantie aan zee.

  • Divers, uitgestrekt landschap
  • Toplocatie voor sportvissers
  • Prima brugverbindingen

Meer over de eilanden Funen en Langeland

Dit hotel in Humble direct boeken?

Deze regio wordt veel bekeken!

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook