Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Humble Kro

Dit hotel ligt in Humble, Funen, Langeland, Denemarken

Hotel Humble Kro - Ristingevej, DK-5932, Humble

Humble Kro & Hotel ligt in de mooie natuur van Zuid-Langeland in Denemarken. Hier op Langeland bent u niet ver verwijderd van een van de beste badstranden van Denemarken, landhuizen, keramiekwerkplaatsen en antiekwinkeltjes. Humble Kro & Hotel is een goed uitgangspunt voor vistochten op de zee rondom Langeland. 

Alle kamers van Humble Hotel & Kro bevinden zich in een apart gebouw en zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit de kamers staat u meteen op het terras. U bevindt zich vanuit Humble Kro & Hotel dichtbij de stranden en mogelijkheden om te surfen, vissen en golfen. Op Langeland vindt u tevens enkele van de mooiste stranden van Denemarken, zoals Ristinge Strand. Dit witte zandstrand strekt zich uit over 10 km.

Vanaf het strand is het maar enkele kilometers naar Humble Kro & Hotel in Humble. Het hotel is gelegen op een hoek van de hoofdstraat. Tijdens uw vakantie in het hotel zult u worden omringd met vriendelijkheid en sfeer. Het menu van het restaurant biedt u onder andere heerlijke steaks en voor de kinderen is er een kleine schnitzel met aardappelen. 

Het landschap van Langeland wordt bezongen in het Deense nationale volkslied. Hier vindt u de bossen en de grote beuk, vlakbij het zoute Østerstrand. De auteur Oethlenschläger heeft zich tijdens een bezoek aan het bos Stengade Skov laten inspireren voor het volkslied. Dit bos is gelegen naast Langelands Bælt en op een steenworp afstand van het kasteel Tranekær Slot. Op Langeland kunt u zien dat de beuken vlak naast de kust groeien. Of zoals in het Deense volkslied ‘bøgen spejler sin top in bølgen blå’(de toppen van de beuken weerspiegelen in de blauwe golven van de zee). 

In het noorden van Humble ligt het graf van de koning Humble. Dit graf ligt in een heuvel die dateert uit de latere steentijd, waardoor hij zeker 4000 jaar oud is. Koning Humble zou een koninkrijk hebben gehad van een onbekende grootte, ongeveer 300 na Christus. Waarom hij in de veel oudere grafheuvel is begraven is onduidelijk. Grootte delen van Zuid-Langeland zijn een vogelreservaat, zoals Tryggelev Nor en het gebied rondom Gulstav. Verder zijn er op Langeland veel keramisten en kunstenaars, wiens werkplaatsen het hele jaar door zijn geopend. 

Hotel Humble Kro is te bereiken de brug van het eiland Funen naar het eiland Langeland in Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 3 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation200 m
Golfbaan3 km
Viswater4 km
Vliegveld75 km
Water (zee of meer)4 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 7
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Internet
Niet-roken kamers 7
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier gratis
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken