Bekijk meer foto's
Bekijk op de kaart

Hotel Kirstine

 • Personen1 - 2 personen
 • HuisdierenNiet toegestaan

Hotel Kirstine is gevestigd in een 250-jaar oud vakwerkhuis in het centrum van Næstved in Denemarken. Het gebouw deed eerder dienst als postkantoor en burgemeesterswoning. De "scheve" gangen, kozijnen en vertrekken van Hotel Kirstine zorgen voor een charmante en authentieke sfeer. 

Het gebouw aan de Købmagergade in Næstved waar Hotel Kirstine gevestigd is dateert uit 1745 en werd gebouwd door Alderman Mathias Hansteen. Het was van oorsprong een boerderij en omdat Hansteen ook postbode was, deed het gebouw ook dienst als postkantoor. Daarnaast was Hansteen ook als enige in Næstved koninklijk bevoegd als wijnverkoper en bezat hij meerdere boerderijen in de stad. 

Tijdens de 18e eeuw werd Hotel Kirstine vooral gebruikt als woning van de burgemeester van Næstved en in 1909 werd het voor het eerst als hotel gebruikt. In 1988 werd dit romantische, historische gebouw Hotel Kirstine. 

Hotel Kirstine ligt in het hart van het historische marktstadje, waardoor het een perfect uitgangspunt is om de stad te verkennen. Op slechts 4 km van het hotel ligt een van de mooiste golfbanen van Sjæelland en daarnaast zijn er diverse attracties en bezienswaardigheden in de buurt. Zo is bijvoorbeeld Gavnø Slot zeker een bezoek waard. Reis je met kinderen, dan is attractiepark Bon-Bon Land een aanrader. En je kunt ook een kano huren en varen op de rivier Susåen. 

Hotel Kirstine heeft een uitstekend restaurant en een gezellige bar. Parkeren is mogelijk zowel voor als achte het hotel.  

Reisperiode & prijzen

3 nachten
0 personen

Let op: de beschikbaarheid van de gekozen periode is op aanvraag! Bij een aanvraag ontvang je meestal dezelfde dag een reactie (uiterlijk na 3 werkdagen).

Geselecteerde periode:
t/m

Accommodaties op dit vakantiepark

1 pers.kamer

1-persoonsbed. Badkamer met douche en toilet.

2 pers.kamer

2-persoonsbed. Badkamer met douche en toilet.

Kenmerken & faciliteiten

Tips voor uw vakantie

Tips voor een vakantie in Hotel Kirstine in Næstved, Denemarken: 

 • Gavnø Slot (5 km)
 • Attractiepark Bon-Bon Land (7 km) 
 • Næstved Natuurhistorisch Museum (2 km)
 • Næstved Zoopark (2 km)
 • Krijtrotsen Stevns Klint (50 km) 
 • Kopenhagen (80 km) 

Ligging & omgeving

Toon ligging op kaart
Kaart
Zuid-Sjælland Zuid-Sjælland

Zuid-Sjælland

Reis door het land van de Vikingen tijdens een vakantie in Zuid-Sjælland

Volop attracties en ook nog eens dichtbij Kopenhagen, Lolland-Falster & Møn… een vakantie in Zuid-Sjælland is heerlijk veelzijdig

 • Viking sites
 • Centraal
 • Dichtbij Kopenhagen

Meer over de regio Zuid-Sjælland

Dit hotel in Næstved direct boeken?

Deze regio wordt veel bekeken!

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook