Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Randers

Dit hotel ligt in Randers, Oost-Jutland midden, Denemarken

Hotel Randers - Torvegade, DK-8900, Randers

Hotel Randers is een mooi art-deco hotel in het centrum van Randers, Denemarken. Veel gasten voelen zich aangetrokken door de architectuur en de inrichting van het hotel. De vele bezienswaardigheden van Oost-Jutland zijn te vinden op een korte rijafstand van Hotel Randers. Er zijn genoeg mogelijkheden voor leuke uitstapjes tijdens uw vakantie in Hotel Randers in Denemarken.

 

Alle 79 kamers van Hotel Randers beschikken over een tv, badkamer, telefoon, internetaansluiting en 24-uurs roomservice. Uw auto kunt u parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het hotel (tegen betaling). 

 

Hotel Randers beschikt over een uitstekende keuken. Zelfs de jam voor het ontbijt wordt hier zelf gemaakt. De keuken is klassiek, maar heeft ook zeker moderne gerechten op de kaart staan. De chefkok heeft een voorkeur voor seizoensproducten en dit is ook goed te merken aan de gerechten. Hetzelfde geldt voor het menu van Café Mathiesen. Dit café bevindt zich aan de straatzijde van het hotel. De chefkok maakt alles van goede en gezonde ingrediënten en in de zomer komen de groenten van een kwekerij van het hotel.

 

Hotel Randers ligt in het centrum van Randers en is één van de oudste hotels in Denemarken. Het hotel ademt sfeer, geschiedenis en kwaliteit. De originele inrichting en de kunstwerken zijn alleen al een bezoek waard. Hotel Randers ligt in de straat Torvegade, in het hart van de oude stad. De levendige winkelstraat van Randers is 'om de hoek' van het hotel. De geschiedenis van Hotel Randers gaat terug tot de tijd dat er nog met een paard naar de markt werd gegaan.

 

Hotel Randers is geopend in 1856 en is daarmee het oudste hotel van Denemarken buiten Kopenhagen. Het hotel is een plek waar u als gast altijd bent omringd door een fijn gezelschap. De meeste gasten laten het ook niet bij één bezoek. Hotel Randers is de plek waar de Deense entertainer Victor Borge vaak speelde op de piano. Zijn favoriete kamers was suite nr. 111. Deze kamer wordt ook wel de koningskamer genoemd, omdat koning Christian IV en koningin Louise hier ooit de nacht hebben doorgebracht. Na een van zijn vakanties in Hotel Randers schreef Victor Borge in het gastenboek: “Bedankt voor het zoveelste bezoek aan het meest prachtige hotel, dat ik noem het Hans Christian Randersen hotel.”

 

Hotel Randers ademt van boven naar beneden geschiedenis. Dit zult u merken bij slechts één stap over de drempel. De inrichting, de originele kunstwerken en de fraaie details zijn een lust voor het oog. Victor Borge is zeker niet de enige gast die de kwaliteit en uitstraling van dit gerenoveerde hotel erkende. De sfeer van Hotel Randers is uniek en u zult ook ongetwijfeld de ziel, zorgvuldigheid en persoonlijke service van het hotel waarderen.

 

Voor een vakantie in een prachtig hotel in Denemarken is Hotel Randers zeer geschikt. De statige, maar toch ook gezellige sfeer in het hotel zullen u omarmen en zult graag nog eens terugkomen voor een vakantie in Hotel Randers, Denemarken.

 

 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation200 m
Golfbaan6 km
Viswater200 m
Vliegveld49 km
Water (zee of meer)36 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 79
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 79
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier DKK 150,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken