Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort

Dit hotel ligt in Sæby, Noordoost-Jutland, Denemarken

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort - Frederikshavnsvej, DK-9300, Sæby

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort ligt slechts 300 meter vanaf de Kattegat, de oostkust van Denemarken. Het hotel ligt aan de rand van het toeristenstadje Sæby in Noord Jutland. Sæby is een gezellig marktstadje met oude vakwerkhuizen, een kloosterkerk uit 1500 en een oude watermolen. En in de directe omgeving vind je beukebossen en prachtige stranden. Mede hierdoor trekt Sæby jaarlijks veel toeristen. In de jachthaven van Sæby is vooral in de zomer veel vertier en gezelligheid. 

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort is naast een goed uitgangspunt voor een bezoek aan Sæby ook een perfecte plek om Noord Jutland te ontdekken. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor het maken van uitstapjes, bijvoorbeeld naar de bekende badplaats Skagen, het meest noordelijke puntje van Denemarken (Grenen) en de 'woestijn van Denemarken' Rabjerg Mile. 

Het Aqua Spa & Wellness Resort van Hotel Viking is een belevenis op zich. Er zijn zowel indoor- als outdoor faciliteiten zoals een grote whirlpool op het buitenterras met uitzicht over de Kattegat. Daarnaast zijn er maar liefst 3 verschillende sauna's. De faciliteiten op het terras zijn niet toegankelijk voor kinderen onder 16 jaar. Het Wellness Resort biedt verschillende behandelingen aan, deze kan je vooraf via de receptie van het hotel reserveren. Naast de verschillende spa en wellness faciliteiten beschikt het hotel over een fitnessruimte. De wellness & fitness faciliteiten zijn tegen betaling toegankelijk!

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort heeft 2 restaurants en 1 café. In het gezellige restaurant worden a-la-carte gerechten geserveerd. In het Wellness Café kan je terecht voor lichte lunchgerechten of een heerlijke cappuccino. 

In de tuin van het hotel is een kleine speeltuin en er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de buurt. 

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort biedt gratis parkeergelegenheid. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanNee

In de buurt

Viswater300 m
Water (zee of meer)300 m

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 86
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Gratis draadloos internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 86
In een dorp

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken