Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Sdr. Omme Kro

Dit hotel ligt in Sdr. Omme, Midden-Jutland, Denemarken

Hotel Sdr. Omme Kro - Hovedgaden, DK-7260, Sdr. Omme

Beoordeling 7.8 aantal: 3

Hotel Sdr. Omme Kro in Sdr. Omme in Denemarken is een gezellig hotel midden in het heidelandschap van Jutland. De ruime kamers van Hotel Sdr. Omme Kro hebben uitzicht op de tuin van het hotel. Door deze tuin stroomt het bekende riviertje Omme Å.

Hotel Sdr. Omme Kro is gelegen op 20 km afstand van LEGOLAND en 30 km van Givskud Zoo. Het hotel is een prima plek voor uw vakantie in Denemarken. 

Het restaurant van Hotel Sdr. Omme Kro in Denemarken biedt een gevarieerde menukaart. Op de kaart staan goede Deense maaltijden voor een redelijke prijs. 

In de buurt van Hotel Sdr. Omme Kro vindt u verschillende sportieve activiteiten. Er zijn vismogelijkheden in de buurt en meerdere golfbanen. De 10 nabij gelegen golfbanen hanteren verschillende moeilijkheidsgraden dus er is voor ieder wat wils.

Als gast van Hotel Sdr. Omme Kro heeft u het recht om te vissen in een deel van de Omme Å, in de tuin van het hotel. En natuurlijk kunt u vanuit dit comfortabele hotel een bezoek brengen aan LEGOLAND en Givskud Zoo. Givskud Zoo is een dierentuin met vele soorten dieren en waar u een spannende safari kunt maken. 

Hotel Sdr. Omme Kro is gelegen aan de hoofdstraat van het spoorwegstadje Sdr. Omme. Daar waar de snelweg en de Omme Å elkaar kruisen ontstond het hotel. Met een lengte van 72 km is de Omme Å de grootste stroom die opgaat in de rivier Skjern Å. 

Het hotel in Omme in Denemarken beschikt over 23 lichte kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Twee van de kamers zijn suites die plaats bieden aan 6 personen. De prijzen zijn inclusief 6 uur internetverbinding per dag per kamer. 

Hotel Sdr. Omme Kro is een prima plek om uw vakantie in Denemarken door te brengen. Vanuit het hotel kunt u vele (sportieve) uitstapjes maken en genieten van de prachtige natuur van Midden-Jutland. 

Hotel Sdr. Omme Kro is gesloten in de periode 20/12 – 05/01.  

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation10 m
Golfbaan13 km
Viswater5 m
Vliegveld25 km
Water (zee of meer)55 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 23
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 23
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 500,00 per verblijf
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken