Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Vejlefjord

Dit hotel ligt in Stouby, Zuidoost-Jutland, Denemarken

Hotel Vejlefjord - Sanatorievej, DK-7140, Stouby

Beoordeling 8.3 aantal: 25

Hotel Vejlefjord ligt in Stouby vlakbij Vejle in Denemarken. Hier bevindt u zich temidden van een prachtig park aan de rand van het Vejle Fjord. Hotel Vejlefjord wordt ook wel ‘kasteel in de bossen’ genoemd door de mooie ligging. Daarnaast is Hotel Vejlefjord ook bekend vanwege de thermale baden. Het welnesscentrum is een van de grootste van Noord-Europa en Denemarken. Het personeel heet u hier van harte welkom voor een relaxte vakantie in Denemarken.

Hotel Vejlefjord beschikt over 113 lichte en goed ingerichte kamers met tv en gratis draadloos internet. In het park rondom Hotel Vejlefjord vindt u 20 km wandelpaden en het bekende Kuur- en Sparesort. 

Hotel Vejlefjord is gelegen in het mooie oude hoofdgebouw van het voormalige sanatorium. Gasten kunnen tijdens hun vakantie in Denemarken niet alleen genieten van de omgeving, maar ook van het comfort van dit hotel. Hotel Vejlefjord beschikt over een restaurant, panoramaterras en niet te vergeten het unieke en internationaal bekende wellnesscentrum. 

In het wellnescentrum van Hotel Vejlefjord is niets aan het toeval overgelaten. De thermale baden bestaan uit 7 bassins en fijne douches met druppel- en jetstralen. Het is allemaal opgebouwd uit graniet aan de rand van het bos. Elk bad en elke ruimte biedt zijn eigen zintuigelijke ervaringen. Eigenlijk komen woorden en beelden te kort, u moet het zelf ervaren!  Het wellnesscentrum is tegen betaling toegankelijk, behandelingen zoals massages dienen vooraf via de receptie te worden gereserveerd. 

Al vanaf het prille begin was gezondheid een belangrijke kwestie bij Hotel Vejlefjord. Dit is ook nog steeds terug te zien in het restaurant van het hotel. De keuken is gebaseerd op een gezonde levensstijl en een kwalitatief hoogstaande gastronomie. Het eten wordt geserveerd in restaurant Glassalen, het gastronomische restaurant Barbara of in de brasserie. De brasserie bevindt zich op het dakterras en hier kunt u uitstekend genieten van een versnapering, glas fris of kop koffie. En natuurlijk heeft u hier een geweldig uitzicht over het park en het Vejle Fjord. 

‘De lachende schoonheid van dit landschap is ongeëvenaard.’ Aldus de tuberculose-specialist Christian Saugmann. Hij sprak deze woorden bij de opening van het eerste tuberculose sanatorium van Denemarken in 1900 in Vejlefjord. Anderen noemen het hotel ‘kasteel in de bossen’ vanwege de ligging en de vele beukenbossen. 

Kortom, Hotel Vejlefjord is de ideale plek voor rust en kalmte tijdens uw vakantie in Denemarken. U ademt hier de frisse lucht in en kunt genieten van het uitzicht over het fjord tijdens een wandeling door het park.

De bijzonder mooie stijl van Hotel Vejlefjord en de ligging nabij Vejle in het zuiden van Denemarken maken dit hotel tot een zeer unieke en geliefde plek voor een vakantie in Denemarken. 

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanNee

In de buurt

Busstation6 km
Golfbaan12 km
Vliegveld30 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 113
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 113

Extra's

Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken