Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Tambohus Kro

Dit hotel ligt in Tambohuse, Noordwest-Jutland, Denemarken

Hotel Tambohus Kro - Tambogade, DK-7790, Tambohuse

Beoordeling 6.8 aantal: 4

Hotel Tambohus Kro in Thyholm in Denemarken is een koninklijk goedgekeurd krohotel van ruim 150 jaar oud. Het  hotel is gelegen in de schitterende natuur direct aan het Limfjord.

Hotel Tambohus Kro beschikt over 29 mooie kamers. Alle kamers hebben een bad, toilet, tv, draadloos internet en een schitterend uitzicht over het fjord of het bos in Noordwest Jutland. 

Hotel Tambohus Kro is perfect gelegen voor een golfvakantie, fietsvakantie, visreizen of wandeltochten door Noordwest Jutland. Roeiboten en fietsen kunt u tijdens uw vakantie huren van het kro hotel. De natuur is prachtig en er is volop rust en stilte voor diegenen die tijdens hun vakantie in Denemarken echt tot rust willen komen. Het eerste Nationale Park van Denemarken, Thy, ligt op slecht een paar kilometer van Hotel Tambohus Kro. U kunt de prachtige omgeving van de Limfjord ook verkennen in een kajak. 

Door de jaren heen is dit kro hotel in Denemarken vele malen gerenoveerd en uitgebreid met behoud van de gezellighied en de traditionele sfeer van de kro hotels. De keuken van Hotel Tambohus Kro staat bekend om zijn visspecialiteiten, vooral voor de gebakken paling en het visbuffet komen mensen uit grote delen van noordwest Jutland naar Thyholm. 

Hotel Tambohus Kro is gelegen op het schiereiland Thyholm, in het Limfjord. Een mooiere en rustigere plek is er in Denemarken bijna niet te vinden. Toch was het niet de prachtige omgeving die heeft bepaald dat hier een kro hotel moest komen. In 1823 streek een jonge visser in deze omgeving neer. Christen Pedersen werd Chresten Tambour (de drummer) genoemd, wegens zijn rol als drummer in het leger. In 1830 kreeg hij toestemming om de veerdienst naar het eiland Jegindø te voeren, omdat hij een vrouw van de verdrinkingsdood had gered. 12 jaar later werd hij koninklijk onderscheiden en mocht hij een kro hotel, Hotel Tambohus Kro, beheren. Deze vergunning werd hem verleend, omdat hij had geholpen met het vangen van een bende van criminele zigeuners. Helaas is de veerdienst lange tijd geleden vervangen door een brug. 

Hotel Tambohus Kro is de perfecte plek in Denemarken om te ontstressen en te genieten van de heerlijke, rustige omgeving van het Limfjord en schiereiland Thyholm. 

Hotel Tambohus Kro in Denemarken is gesloten in de periode 19/12 - 09/01.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Golfbaan12 km
Vliegveld60 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 29
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Faciliteiten voor gehandicapten
Niet-roken kamers 29
Huisdier toegestaan
Op het platteland

Extra's

Huisdier DKK 50,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2017 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken