Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Bechs Hotel

Dit hotel ligt in Tarm, West-Jutland midden, Denemarken

Bechs Hotel - Storegade, DK-6880, Tarm

Beoordeling 7.7 aantal: 15

Het Bechs Hotel in Tarm in Denemarken staat bekend om de gezellige sfeer en hoge kwaliteit. Bechs Hotel beschikt over diverse suites en familiekamers. Daarnaast vindt u in het hotel een sauna, zonnebank, fitnessruimte, whirlpool, biljart en een groot dakterras. 

In het Bechs Hotel in Tarm beleeft u de authentieke Deense gastvrijheid. Het hotel beschikt over een prima keuken.

Bechs Hotel in Denemarken is een prima uitgangspunt voor een golfvakantie in Denemarken. Bij het hotel zijn arrangementen beschikbaar die u korting geven op de green fee. De dichtstbijzijnde golfbaan bevindt zich op 10 km afstand van Bechs Hotel. 

Naast de deur van het Bechs Hotel in Tarm vindt u het Nationaal Park Skjern en de Noordzee. Zo is het Bechs Hotel niet alleen een prima uitgangspunt voor een golfvakantie, maar ook wanneer u wilt vissen, wandelen, zwemmen en vogels spotten. Kortom, vanuit Bechs Hotel bevindt u zich tijdens uw vakantie op korte afstand van beken, het Ringkøbing Fjord, de zee en de heide. 

Al sinds de oudheid kruist de meest westelijke hoofdweg van Denemarken de Skjern Å tussen Tarm en Skjern. In de winter van 1513 was het koning Hans, met zijn grote stoet op weg van Ribe naar Aalborg, die hier ten val kwam met zijn paard. Hij overleefde de val, maar verzwakte ernstigs en stierf niet veel later. In de brug over de beek, Koning Hans Brug, is nog altijd een gedenksteen te vinden op de zuidelijke oever die de voorbijgangers aan dit voorval herinnert. 

Met de komst van een spoor in West-Jutland in 1875, werd het kleine dorp Tarm ineens een belangrijke marktplaats. En sindsdien beschikt het plaatsje over een hotel, Bechs Hotel.

Bechs Hotel in Tarm beschikt over een van de beste restaurants in de omgeving en met name de specifieke visgerechten uit West Jutland zijn populair. Aan de gezellige bar van het hotel kunt u genieten van de gezelligheid en een lekker drankje. 

Met name voor vakanties die in het teken staan van golfen en natuur raden wij u het gezellige Bechs Hotel in Tarm in Denemarken van aan. 

Het Bechs Hotel is gesloten in de periode 24/12 – 26/12 en 31/12 – 02/01.

Algemeen

Aantal personen1 - 4 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation200 m
Golfbaan10 km
Viswater1 km
Vliegveld20 km
Water (zee of meer)25 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 38
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Kamers met extra slaapplaatsen (max. 2 kinderen)
Internet
Niet-roken kamers 38
Huisdier toegestaan
In de stad

Extra's

Huisdier gratis
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken