Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Hotel Troense

Dit hotel ligt in Tåsinge, Funen, Langeland, Denemarken

Hotel Troense - Strandgade, DK-5700, Tåsinge

Beoordeling 7.0 aantal: 2

Hotel Troense in Svenborg in Denemarken heeft een schitterend uitzicht over het schiereiland Tåsinge en het Svendborgsund. Het idyllische zeemansplaatsje Svenborg heeft vele goed onderhouden vakwerkhuizen en biedt rust en ruimte tijdens uw vakantie. Tijdens uw vakantie in Hotel Troense kunt u niet heen om de invloeden van de zee.

Aan de ene kant vindt u de blauwe twinkelende zee en aan de andere kant de gezellige straatjes van Svenborg. Vanaf hier vertrokken de vele zeilschepen om te varen over de zeven zeeën. Tegenwoordig is het hier iets rustiger, maar de gezellige jachthaven houdt de maritieme sfeer intact. In de zomer ligt het schip ‘Helge’ vlak voor Hotel Troense.  

Hotel Troense ligt valkbij de plaats Svendborg op Funen en Rudkøbing op Langeland in Denemarken. Op een steenworp afstand van het hotel bevindt zich het kasteel Valdemars Slot. Het werd tussen 1639-1644 gebouwd door koning Christian IV van Denemarken voor zijn favoriete zoon, Valdemar Christian. De zeeheld Niels Juel kocht het kasteel later met het geld dat hij had verdiend bij de strijd in de Køge Bugt. Het was ook hier dat de koorddanser Elvira Madigan en de Zweedse edelman en luitenant Sixten Sparre neerstreken in de zomer van 1889. Zij waren gevlucht om hier hun hopeloze liefde te laten ontluiken. Nog vele jaren later bezoeken mensen hun graf op Landet Kirkegård, waar ze zijn begraven nadat ze dood waren gevonden in het bos Nørreskoven. 

Hotel Troense beschikt over 36 tweepersoonskamers, daarvan bevinden zich er 16 in de witte bungalows in de tuin. Daarnaast zijn er 6 kamers in Standgade no. 3 en 14 tweepersoonskamers in het hoofdgebouw. Hiervan hebben er enkele uitzicht op zee. Er is draadloos internet aanwezig in het gehele hotel. 

Hotel Troense bevindt zich op een prachtige plek in Denemarken. Van alle kanten proeft u de invloeden van de nabij gelegen zee en de gezellige sfeer. U kunt hier optimaal genieten van uw welverdiende vakantie in Denemarken.

Algemeen

Aantal personen1 - 3 personen
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Busstation50 m
Golfbaan6 km
Viswater50 m
Vliegveld148 km
Water (zee of meer)1,5 km

Faciliteiten

Kamers met douche en toilet 36
Kamers met extra slaapplaats (kind)
Internet
Niet-roken kamers 36
Huisdier toegestaan
In een dorp

Extra's

Huisdier DKK 75,00 per nacht
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken