Aanbevolen vakantiehuizen in Denemarken

Met inmiddels ruim 3000 reisdagen naar Denemarken weten onze Denemarken Specialisten precies wat een vakantie in Denemarken inhoudt. En natuurlijk verblijven we tijdens onze vakanties en zakelijke bezoeken altijd in vakantiehuizen, hotels of vakantieparken die ook aangeboden worden op Dansk.nl.

Hebben jullie alle vakantiehuisjes zelf gezien?

Nee, helaas is ons dat tot op heden niet gelukt. We hebben ruim 25.000 vakantiehuizen in Denemarken in ons aanbod. Maar in de meeste vakantiegebieden zijn we wel geweest. En onze vakantiehuizen in Denemarken zijn bijna allemaal van particuliere eigenaren die meestal goed voor hun huizen zorgen. Onze contactpersoon ter plaatse zorgt voor de controle in Denemarken. Zij zijn ook uw aanspreekpunt in geval van problemen of vragen.

Waar wij onze vakantie vieren? Hier!

Sommige vakantiehuisjes bevallen gewoon zo goed, dat je er vaker naar toe wilt op vakantie. Dat overkomt ons ook. Natuurlijk proberen we steeds naar een andere plek te gaan, maar soms word je gewoon verliefd op een huis en een plek en ga je een paar keer terug. Hier zijn we onder andere geweest:

Vakantiehuis aan het water

Vakantiehuis Silkeborg in DenemarkenPrachtig vakantiehuis in het Deense merengebied, aan het water. Fijne plek om te vissen, te zwemmen en te wandelen in het bos.

 

Knus en persoonlijk vakantiehuis

Vakantiehuis Juelsminde DenemarkenKnus en persoonlijk vakantiehuis in Juelsminde. Op loopafstand van het strand en niet ver rijden vanaf Nederland.

 

Ruim vakantiehuis met sauna en plek voor 2 gezinnen

Vakantiehuis Noord-Jutland, DenemarkenMooi vakantiehuis met heerlijke tuin. Perfecte plek voor 2 gezinnen (er zijn 2 badkamers).

 

Perfect voor uitstapjes naar LEGOLAND en Ribe

Vakantiehuis Arrild in DenemarkenRuim vakantiehuis in Arrild in het zuiden van Denemarken. Een goed uitgangspunt voor uitstapjes naar LEGOLAND, de oude stad Ribe en het Ribe Vikingecenter.

 

Luxe vakantiehuis met zwembad

Vakantiehuis met eigen zwembad in Blavand, DenemarkenVakantiehuis met eigen zwembad! Kinderen houden hier erg van. Het vakantiehuis ligt in de buurt van Blåvand één van de bekendste badplaatsen van Denemarken.

 

Groot vakantiehuis met veel activiteiten

Vakantiehuis Vejers Strand in DenemarkenZeer groot vakantiehuis met eigen zwembad aan de Deense westkust. Heerlijk met meerdere gezinnen of als opa en oma ook mee gaan.

 

Vakantiehuis voor 21 personen

Zeer groot vakantiehuis voor 21 personen in DenemarkenPrachtig vakantiehuis in het noorden van Denemarken. Geschikt voor maar liefst 21 personen en met zwembad. Perfect voor als u iets bijzonders te vieren heeft!

 

Vakantiehuis vlakbij de meren van Silkeborg

Vakantiehuis in Truust, DenemarkenFijn vakantiehuis in de buurt van de meren van Silkeborg. Leuk als uitgangspunt om te vissen, maar ook zeker geschikt voor een heerlijke ontspannen vakantie. Dit huis heeft een whirlpool en een sauna! U kunt uitstapjes maken naar de gezellige plaatsjes Silkeborg en Skanderborg, maar u bent ook in 40 minuten in Aarhus (2e stad van Denemarken).

 

Modern appartement bij hanzestadje

Vakantiehuis Bogense, DenemarkenModern appartement op een soort vakantiepark aan de rand van het plaatsje Bogense. Bogense is een oude hanzestad en heeft een gezellig haventje. U kunt hiervandaan uitstapjes maken naar bijv. Odense en LEGOLAND.

 

Typisch Deens vakantiehuis aan het water

Vakantiehuis Jorgensø, DenemarkenTypisch Deens vakantiehuis aan het water. Het vakantiegebied van Jørgensø is een aanrader op het eiland Funen. Er zijn meerdere vakantiehuizen bij elkaar wat vooral in het hoogseizoen zorgt voor gezelligheid en drukte. De grondstukken zijn weinig afgeschermd met bebossing, maar wel ruim. Voor dit vakantiehuis ligt een voetbalveldje waar kinderen kunnen spelen. Aan de overkant van het veld is de zee en het strand.

 

Historische boerderij op Funen

Historische boerderij op Funen in DenemarkenOude Deense boerderij op Funen. Historisch pand met veel ruimte. Perfect voor een familiefeest. Er is een aparte activiteitenruimte met tafelvoetbal en tafeltennis.

 

Vakantiehuis met enorme tuin om lekker te voetballen

Vakantiehuis op Funen in DenemarkenGroot vakantiehuis op Funen. Heerlijk met bijvoorbeeld 2 gezinnen en om uitstapjes te maken. Dit vakantiehuis ligt niet in een typisch vakantiehuisgebied. Vanaf het terras boven is uitzicht op zee en het huis heeft een enorme tuin. Heerlijk om te voetballen en te spelen.

 

Oude boerderij met prachtig zwembad

Boerderij met eigen zwembad op Funen in DenemarkenOude boerderij in de buurt van Odense. Meerdere gedeeltes van het huis worden bewoond. Er is een mooi zwembad en het is een zeer ruim huis. Erg geschikt voor een familiefeest of uitstapje met een vriendengroep.

 

In het populaire vakantieplaatsje Bork Havn

Vakantiehuis in Bork Havn, DenemarkenMooi vakantiehuis in het populaire vakantieplaatsje Bork Havn. Bork Havn ligt aan het Ringkøbing Fjord in het westen van Denemarken. Vanuit Bork Havn is het ongeveer een uurtje rijden naar LEGOLAND en in ongeveer 20 minuten rijden bereikt u de brede zandstranden van de westkust. Het strandje bij Bork Havn is zeer geschikt voor kleinere kinderen en het water is erg ondiep. Er is een surfschool en door het ondiepe water is het goed mogelijk om hier te (leren) windsurfen.

 

Ook zo’n leuk huis(je) huren?

De beschrijvingen van de vakantiehuizen zoals hierboven vermeld zijn persoonlijke bevindingen van onze medewerkers door de jaren heen. Intussen kan er iets gewijzigd zijn aan het vakantiehuis of de omgeving. Houd daar rekening mee. Wil je ook zo’n mooi huisje huren, kijk dan goed naar de beschrijving van de vakantiehuizen zoals ze op de website staan. Dat is de meest actuele versie. Mocht je meer willen weten van bovenstaande vakantiehuizen, dan kan je natuurlijk contact met ons opnemen. 

Als Denemarken Specialist zijn we al talloze keren in LEGOLAND geweest. Vooral met kinderen een uitje dat je niet mag missen. Ben je op zoek naar de leukste aanbiedingen voor een bezoek aan LEGOLAND? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken