Wanneer je meer informatie wilt over de prijs en beschikbaarheid van deze accommodatie of wilt reserveren, dan word je doorverwezen naar de website van aanbieder DanCenter

6 persoons vakantiehuis in Bjerge Sydstrand

  • Personen6 personen
  • Huisdieren2 huisdieren
  • Slaapkamers3 slaapkamers
  • Badkamers1 badkamer
  • BouwjaarGebouwd in 2004

Holiday cottage with amazing location in 1st row to a very child-friendly beach. The house has high-vaulted ceilings which help provide great lighting in the living room. Open kitchen facing the dining/living room with wood-burning stove, bathroom, 2 bedrooms, mezzanine and a bedroom in the annex. The terrace faces the ocean where you can enjoy the sound of the ocean and the sun setting. The table tennis and darts can be played outside in good weather.


**DEUTSCH**

Ferienhaus in äußerst attraktiver Lage, vorne in der 1. Reihe zum sehr kinderfreundlichen Sandstrand! Innen offener Küchen-/Wohnbereich mit offener Zimmerdecke bis zum First für ein luftiges, helles Wohnambiente. Ein gemütlicher Holzofen steht für kühlere Tage bereit. Außerdem Bad mit angenehmer Fußbodenheizung sowie zwei Schlafzimmer und einen Hems mit jeweils zwei Schlafplätzen im Haus. Nebenan auf dem Strandgrundstück steht ein separater Annex mit zwei weiteren Schlafplätzen bereit. Die Terrassenfläche ist zur Wasserseite hin ausgerichtet, die Wellen daher hör- und der Sonnenuntergang sichtbar. Bei gutem Wetter können Tischtennisplatte und Dartscheibe im Freien genutzt werden.

Kenmerken & faciliteiten

Indeling & inrichting

Plattegrond

Plattegrond

Symbool uitleg

A Alkoof PR Privé
AL Balkon S Sauna
AN Annex (bijgebouw) T Techniek
AR Activity room TE Terras
B Badkamer SH Terras of binnenplaats
C Carport/garage SO Solarium
D Depot SP Speelruimte
E Eetkamer ÜT Overdekt terras
EG Begane grond W Woonkamer
F Hal/entree WA Waskeuken
G Gereedschapsruimte WC WC
H Hems/open zolder WI Serre/aanbouw
K Keuken WH Whirlpool
KE Kelder Z Kamer
P Zwembad 1 1e verdieping

Ligging & omgeving

Kaart
noord-sjaelland noord-sjaelland

Beoordelingen

1 klantbeoordeling - 5.9 gemiddeld

5.9

Reisperiode: december 2019

Fijn als een verhuizing van het Dancenter wordt doorgegeven en dat we daar niet ter plekke moeten achter komen. We waren te vroeg, receptioniste zat niks te doen maar we moesten tot afgesproken tijd wachten. Is op zich niks op tegen, echter bleek zij niet te weten waar de waterleiding in ons huisje was, ook wij konden het niet vinden en toen we haar belde moesten we vervolgens meer dan 2 uur wachten (omdat ze alle andere incheck moest doen) voor ze bij ons kon zijn. Zoiets hoort van te voren geregeld te zijn.. Daarnaast bleek het huisje niet schoon te zijn en de omschrijving van het huisje zei dat we centrale verwarming hadden. Dit bleek ook niet het geval te zijn. Alleen in beide slaapkamers en vloerverwarming in de badkamer die uitstond. Een vloerverwarming heeft meer dan een dag nodig om op te warmen. Verder moesten we dan maar de houtkachel opstoken om in de woonkamer warm te zitten.... Op de vide was de derde slaapkamer die helemaal open was zodat het daar weer veels te heet werd.. Duidelijk een huisje dat niet geschikt is voor verhuur in de winter

  • Algemene indruk 6
  • Ligging / omgeving 7
  • Service ter plaatse 1
  • Prijs / kwaliteitverhouding 6
  • Inrichting 8
  • Hoeveelheid ruimte binnen 8
  • Hoeveelheid ruimte buiten 8
  • Faciliteiten 3
  • Gemiddelde waardering 5.9

Deze accommodatie in Bjerge Sydstrand direct boeken?

Deze regio wordt veel bekeken!

Beschikbaarheid & prijzen

2.391 volgers missen geen enkele deal omdat ze onze Facebook pagina liken!

Like Dansk op Facebook
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous