Nu BoekenTerug naar zoekresultaten

Vakantiepark Dronningens Ferieby

Dit vakantiepark ligt in Grenaa, Oost-Jutland midden, Denemarken

Vakantiepark Dronningens Ferieby - , DK-8500, Grenaa

Beoordeling 8.2 aantal: 19

Vakantiepark Dronningens Ferieby ligt direct aan zee. Het vakantiepark is zeer geschikt voor mensen met een lichamelijke handicap, met name rolstoelgebruikers, die op zoek zijn naar een plek om onbezorgd vakantie te vieren. De vakantiehuizen van vakantiepark Dronningens Ferieby hebben veel hulpmiddelen zoals een tillift en hoog-laag bedden. Alle ruimtes van het huis, inclusief de badkamer zijn speciaal ingericht voor rolstoelgebruikers. Een unieke locatie voor een vakantie zonder hindernissen!

Vakantiepark Dronningens Ferieby ligt op Djursland, een van de mooiste regio's van het Deense Jutland. De omgeving is glooiend, er zijn bossen en mooie stranden. Bovendien zijn er veel mogelijkheden voor uitstapjes in de buurt van vakantiepark Dronningens Ferieby. 

De vakantiehuizen van dit vakantiepark zijn in 2014/2015 compleet gerenoveerd en zijn voorzien van nieuwe meubels, een nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. De huizen zijn ruim opgezet, zodat er uitstekende toegang is voor rolstoelgebruikers. Ook de paden naar de vakantiehuizen toe en naar het strand zijn goed begaanbaar voor rolstoelgebruikers. Op het strand is een soort rijplaat, zodat ook rolstoelgebruikers over het strand naar de zee kunnen rijden. Ook is er een zwemsteiger die voor rolstoelgebruikers toegankelijk is. 

Het strand bij vakantiepark Dronningens Ferieby is een prachtig, smal zandstrand. Het water is ondiep en rustig, er is weinig eb en vloed. Dit maakt de zee erg geschikt voor kleine kinderen om te spelen en te zwemmen. De vakantiehuizen zijn omgeven door bomen, dus ook op warme dagen is er voldoende schaduw en luwte. 

Het vakantiepark heeft een mooie natuurspeelplaats, waarbij ook aan de rolstoelgebruikers gedacht is. Het verharde pad loopt vlak langs de speeltoestellen. 

De grootste attractie van vakantiepark Dronningens Ferieby is natuurlijk de zee (slechts 50 m), maar in de buurt is onder andere een overdekt zwembad en kunt u bijvoorbeeld het Kattegatcentret (aquarium over het leven in het Kattegat) bezoeken. Ook andere attracties zoals het idyllische plaatsje Ebeltoft (30 km) en attractiepark Djurs Sommerland (25 km) zijn leuke uitstapjes op redelijke afstand. 

Het vakantiepark heeft een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen welke (gratis of tegen betaling) voor u in de vakantiehuizen geplaatst kunnen worden. Wij raden aan contact op te nemen met onze reserveringsafdeling, om zeker te zijn dat het vakantiehuis alle hulpmiddelen heeft die voor u belangrijk zijn! 

Achtergrond

Vakantiepark Dronningens Ferieby is eigendom van de Deense MS-vereniging (Sclerose Foreningen). De Deense Koningin Margrethe II is beschermvrouwe van het vakantiepark en daarom is het park naar haar genoemd: Dronningens Ferieby betekent 'het vakantiepark van de Koningin'.  

Algemeen

Aantal personen5 personen
Opp. accommodatie75 m2
Aantal slaapkamers2 kamers
Huisdieren toegestaanJa

In de buurt

Golfbaan7 km
Restaurant400 m
Water (zee of meer)50 m
Winkel of supermarkt1,5 km

Faciliteiten

Internet
TV
Kindvriendelijk
Faciliteiten voor gehandicapten
Vaatwasser
Open haard
Speeltuin
Fietsverhuur ter plaatse of in de buurt
Golfbaan 7 km
Huisdier toegestaan

Extra's

Borgsom n.v.t.
Stroomverbruik DKK 2,50 p/kWh *
Verwarming DKK 2,50 p/kWh *
Waterverbruik inclusief
Eindschoonmaak inclusief
Bedlinnen DKK 115,00
Kinderbed DKK 50,00
Kinderstoel DKK 50,00
Huisdier DKK 275,00 per dier
Administratiekosten € 20,00 *
* verplichte kosten, vooraf of ter plaatse te voldoen

Ligging

© Copyright 2018 DFB - Dansk.nl is onderdeel van DFB.nl, Dé Denemarken Vakantie Specialist (DFB Reizen BV). | Sitemap | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Inschrijfnr. K.v.K.: 53121007
Zoeken