Wake Up Zoo

Wake Up Zoo

27, 28 en 30 april 2020: unieke belevenis in de meivakantie. Beperkt aantal toegangskaartjes beschikbaar!

Meer over Wake Up Zoo in de meivakantie

Dansk.nl heeft een unieke, exclusieve samenwerking met Givskud Zoo in Denemarken - koop nu je tickets voor Wake Up Zoo!

Wake Up Zoo: het meest unieke evenement in de meivakantie!

UNIEKE KANS! Sta op met de dieren in Givskud Zoo tijdens Wake Up Zoo op 27, 28 en 30 april 2020. Een Nederlandstalige gids neemt je mee op exclusieve safari nog voordat het park haar deuren opent. Dit is dé kans om oog in oog te staan met de leeuwen, een neushoorn achter z'n oor te krabbelen en nog veel meer dieren van extra dichtbij te zien.

Meer over Wake Up Zoo in de Meivakantie

(Tekst gaat hieronder verder)

Exclusief via Dansk.nl Met Nederlandse gids

Meld je aan voor Wake Up Zoo!

 • Nederlandstalige gids
 • Max. 50 deelnemers per ochtend
 • Alleen op: 27, 28 en 30 april 2020
 • Exclusief via Dansk.nl

Meld je aan voor Wake Up Zoo

Wake Up Zoo?

Bij Givskud Zoo doen ze graag iets extra’s voor de allergrootste dierenfanaten. Tijdens de allereerste Wake Up Zoo voor Nederlandstalige gasten krijgen een beperkt aantal deelnemers de kans om het park in te gaan als nog niemand anders dat mag.

Terwijl de deuren voor de rest van het publiek gesloten zijn, maak je tijdens Wake Up Zoo een unieke tocht door het park. Samen met een Nederlandstalige gids ervaar je hoe de dieren zich nietsvermoedend opmaken voor een nieuwe dag. In alle rust kun je al die waanzinnige beesten in je opnemen, een kijkje achter de schermen nemen, de stallen bezoeken en een rit maken met de safaribus. En als de dierentuin vervolgens echt open gaat, ben jij als eerste binnen en kan je de rest van de dag op je gemak nog een keer op safari!

Klinkt goed? Verzeker zo snel mogelijk jouw toegangskaartje, zet extra vroeg de wekker en trek comfortabele schoenen of laarzen aan! Ga je mee? Meld je dan nu aan voor Wake Up Zoo!

Meer over Wake Up Zoo in Givskud Zoo

Wake Up Zoo in het kort

In Givskud Zoo - uniek in de meivakantie

 • Alleen op 27, 28 en 30 april 2020
 • Met Nederlandstalige gids
 • Max. 50 deelnemers per ochtend
 • Speciaal voor klanten van Dansk.nl
 • Wees er snel bij, VOL = VOL

In 2018 waren wij bij Wake Up Zoo, superleuk! Je komt zo dichtbij de dieren en krijgt leuke uitleg van de gids en de oppasser. En ook nog in het Nederlands, dat is zeker voor de jongste kinderen fijn. Het bezoek aan het leeuwenverblijf was heel bijzonder!

Mette Rodenhuis-Carlsen

Mette Rodenhuis-Carlsen

Market Director, VisitDenmark Nederland

Verzeker jouw Wake Up Zoo ervaring nu via Dansk.nl

Wake Up Zoo vindt plaats op drie dagen tijdens de meivakantie; op 27, 28 en 30 april 2020. Iedere ochtend is er plek voor maximaal 50 deelnemers. Reserveren kan alleen vooraf online via Dansk.nl en alleen als je ook een regulier toegangskaartje voor Givskud Zoo hebt gekocht via Dansk.nl.

Waar, wat en hoe?

Data: 27, 28 en 30 april 2020

Tijdstip: om 08.15 uur kan iedereen met een toegangskaartje (vooraf gekocht via Dansk.nl) zich melden bij de informatiedesk van Givskud Zoo.

Duur: de rondleiding duurt zo’n 90 minuten. Het park opent haar deuren om 10 uur. Je kunt na afloop dus jouw eigen safari voortzetten. Je kunt dit zowel doen met je eigen auto of met een van de safaribussen.

Prijs: een ticket voor Wake Up Zoo kost € 14,50 per persoon* (kinderen tot 3 jaar gratis). Ga je mee? Meld je hier aan! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang. De tickets voor Wake Up Zoo zijn alleen geldig in combinatie met tickets voor Givskud Zoo die via Dansk.nl zijn gekocht. 

Let op: ben je niet om 08.15 uur aanwezig, dan start de tour zonder jou. Later aansluiten bij de Wake Up Zoo rondleiding is helaas niet mogelijk. Mocht je de tour missen, dan zal je moeten wachten tot het park om 10 uur opengaat. Er vindt geen restitutie van de toegangskaartjes plaats. Zorg dus dat je wekker het doet!

Wake Up Zoo ervaren? Lees voordat je boekt de voorwaarden. Heb je meer je vragen? Onze Denemarken Specialisten staan voor je klaar!

Meld je direct aan voor Wake Up Zoo

Bestel hier je tickets voor Wake Up Zoo 2020

Meld je aan voor Wake Up Zoo in Givskud Zoo in de meivakantie. Reserveren alleen mogelijk voor 27, 28 of 30 april 2020 en max. 50 personen per ochtend. De aanmeldingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Je ontvangt een factuur ter bevestiging van je reservering!
 • Vul a.u.b. de naam in waarop je reservering ook bij ons gemaakt is.
  Je kiest de datum van je eerste voorkeur. Mocht er geen plek (meer) zijn op deze datum, dan nemen wij contact met je op voor de mogelijkheden. De aanmelding gaat in volgorde van binnenkomst!
 • Voer een getal tussen 1 en 10 in.
 • Voer een getal tussen 0 en 10 in.
 • Voer een getal tussen 0 en 10 in.
  Kinderen 0-2 jaar hebben gratis toegang tot Wake Up Zoo en Givskud Zoo.
 • 0,00 €
  Mocht je nog geen toegangskaarten voor Givskud Zoo hebben, dan nemen wij contact met je op om dit alsnog in orde te maken. De tickets voor Wake Up Zoo zijn alleen geldig in combinatie met de toegangskaarten voor Givskud Zoo via Dansk.nl.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Voorwaarden Wake Up Zoo 2019

 • Vooraf reserveren is verplicht;
 • Toegangskaartjes Wake Up Zoo alleen geldig i.c.m. toegangskaarten Givskud Zoo via Dansk.nl;
 • Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang tot Givskud Zoo en Wake Up Zoo, mits ze aangemeld zijn;
 • Kinderen met een gratis toegangskaartje voor Givskud Zoo betalen wel voor de Wake Up Zoo tour (€ 14,50);
 • Per dag zijn slechts 50 tickets beschikbaar;
 • Wie eerst komt eerst maalt – inschrijving/reservering gaat in volgorde van aanmelding. Je ontvangt een factuur van Dansk.nl ter bevestiging van je reservering;
 • Geen restitutie als tickets gekocht zijn – ook niet wanneer je te laat aanwezig bent (je moet om 8.15 uur aanwezig zijn);
 • Wake Up Zoo toegangskaarten voor 27, 28 en 30 april 2020 zijn alleen verkrijgbaar via Dansk.nl;
 • DFB Reizen BV en Givskud Zoo behouden zich het recht voor Wake Up Zoo te annuleren, bijv. vanwege te weinig deelname.

Aanmelding in volgorde van binnenkomst
De aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. We checken zo snel mogelijk of er nog plek is en sturen je dan een bevestiging. Ook nemen we contact met je op als je nog geen entreekaartjes voor Givskud Zoo via Dansk.nl hebt gekocht. Voor de betaling ontvang je een factuur van Dansk.nl. Na ontvangst van je betaling ontvang je de tickets voor Wake Up Zoo per e-mail (ongeveer een week voor aankomst in Denemarken).

Wake Up Zoo met Nederlandse gids in de meivakantie is een samenwerking tussen Givskud Zoo en Dansk.nl en wordt georganiseerd exclusief voor klanten van Dansk.nl.

Zoeken