Wake Up Zoo 2020 GEANNULEERD

Wake Up Zoo dat op 27, 28, 30 april en 4 mei 2020 zou plaatsvinden, gaan helaas niet door i.v.m. het coronavirus.

(Tekst gaat hieronder verder)

Belangrijke mededeling over Wake Up Zoo

25 maart 2020

De exclusieve Wake Up Zoo dagen van GIVSKUD ZOO speciaal voor klanten van Dansk.nl, die op 27, 28, 30 april en 4 mei 2020 zouden plaatsvinden, gaan helaas niet door i.v.m. het coronavirus.. Op grond van de maatregelen die de Deense en Nederlandse overheden hebben genomen heeft GIVSKUD ZOO in samenspraak met Dansk.nl besloten dat Wake Up Zoo 2020 helaas niet kan plaatsvinden. GIVSKUD ZOO geeft als aanleiding het belang van de gezondheid van medewerkers en bezoekers, alsook de huidige situatie in Denemarken en Nederland. Dansk.nl heeft alle begrip voor deze moeilijke beslissing.

GIVSKUD ZOO hoopt u alsnog in de nabije toekomst te mogen verwelkomen.

Meer over Wake Up Zoo in Givskud Zoo

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous