Deense Visakte

Deense Visakte

Regel het gemakkelijk via Dansk.nl

Met meer dan 3000 gezamenlijke Deense reisdagen is Dansk de enige échte Denemarken Vakantie Specialist in Nederland, sinds 1985.

Visakte

Om te vissen in Denemarken heb je een landelijke sportvisakte nodig. Via Dansk.nl bestel je jouw week-of jaarakte gemakkelijk online.

Bestel direct je visakte voor Denemarken

(Tekst gaat hieronder verder)

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken

Bestel je Deense visakte via Dansk.nl

Welke visstek je ook kiest, je hebt altijd een landelijke sportvisakte nodig om te vissen in Denemarken. Alle sportvissers tussen de 18 en 65 jaar moeten zo’n Deense visakte op zak hebben wanneer ze hun hengel uitgooien in één van de fjorden, zeeën, rivieren of meren van Denemarken. Ga je vissen in Denemarken, regel je Deense visakte dan gemakkelijk via Dansk.nl. Vul het onderstaande bestelformulier in en je ontvangt de visakte enkele dagen voor vertrek via e-mail.

Kosten Deense Visakte

 • Weekakte: € 17,50*
 • Jaarakte: € 25,00*

* Wel een Deense visakte via Dansk.nl bestellen maar geen accommodatie reserveren? Dat kan! Wel brengen wij in dat geval administratiekosten à € 12,- in rekening. 

Aanvullende lokale vergunning

Vaak is het visrecht in zoetwatergebieden in Denemarken als meren en rivieren privé-bezit. Meestal wordt het verpacht aan de lokale hengelsportvereniging. Ga je vissen in zoetwater, dan heb je – naast de landelijke sportvisakte – ook een lokale vergunning nodig. Deze vergunning koop je gemakkelijk ter plekke bij het lokale VVV-kantoor, postkantoor, hengelsportzaak of camping. Meestal kun je zo’n vergunning voor een dag of voor een week kopen.

Vissen in Denemarken: laat je inspireren

Wat is de beste plek voor zeevissers? Waar in Jutland kun je goed terecht voor zoetwatervissen? Wat is het allermooiste plekje om te vissen in Denemarken? Als Denemarken Vakantie Specialist hebben we een paar topstekken voor je op een rij gezet. Ook voor inspiratie over je visvakantie in Denemarken ben je bij Dansk.nl aan het goede adres!

Lees meer over

tip van onze Denemarken Specialisten

De krijtrotsen op Møn, het Mariager Fjord, het Merengebied: met een Deense visakte op zak staan er veel mooie plekken op je te wachten!

Alma

Alma

Denemarken Vakantie Specialist, Dansk.nl

Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous