**ACTIE AFGELOPEN** BOEK & WIN!

**ACTIE AFGELOPEN** BOEK & WIN!

Boek in maart een vakantie naar Denemarken en maak kans op fantastische prijzen!

Bekijk aanbiedingen

bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie

**ACTIE AFGELOPEN** WINNEN met jouw boeking!

Tijdens de gehele maand maart verloten wij diverse prijzen onder alle boekingen. Boek nu jouw vakantie naar Denemarken en je maakt automatisch kans op:

1x een reischeque t.w.v. € 449
5x JYSK cadeaukaarten t.w.v. € 50
10x JYSK cadeaukaarten t.w.v. € 25


Wil je weten of jij hebt gewonnen? Kijk dan snel op dansk.nl/winnaars. Staat jouw klantnummer ertussen? Dan heb je een prijs gewonnen!

*Bekijk de actievoorwaarden

Onze meest geboekte aanbiedingen

Mei
vakantie
Al vanaf 199 euro per huis
per week*

JYSK LEGOLAND® aanbieding

 • 2e dag gratis naar LEGOLAND
 • LEGO tegoedbon t.w.v. € 20,-
 • Kids gratis naar Givskud Zoo

Bekijk de LEGOLAND aanbieding

JYSK
Rondreis
Al vanaf 534 euro per
persoon*

Romantische Rondreis Denemarken

 • Langs alle highlights van Denemarken
 • O.a. Kopenhagen, krijtrotsen Møn en Ribe
 • Hotelovernachtingen incl. ontbijt
 • Gratis Deense lunch (1x)
 • Gratis reisgids en wegenkaart

Bekijk de JYSK Rondreis Denemarken

Onze populairste vakantieparken

Boek nu een vakantiepark in Denemarken en maak automatisch kans op fantastische prijzen!

Onze populairste vakantiehuizen

Boek nu een vakantiehuis in Denemarken en maak automatisch kans op fantastische prijzen!

Partners

Deze actie is in samenwerking met meubelgigant JYSK, VisitDenmark, de officiële toerismeorganisatie van Denemarken en Dansk.nl, dé Denemarken Vakantie Specialist.

Voorwaarden Actie & Winactie JYSK

Organisatie en duur Actie- en Winactie

De JYSK Actie en Winactie worden aangeboden door Dansk.nl / DFB Reizen BV in samenwerking met JYSK BV en loopt gedurende de periode 01 maart t/m 31 maart 2019. Als omstandigheden daartoe aanleiding geven, is Dansk.nl gerechtigd de Actie en/of Winactie geheel of gedeeltelijk stop te zetten, in te korten of te verlengen.

Deelnemende accommodaties Actie

Tijdens de JYSK Actie van Dansk.nl krijg je bij iedere winkelaankoop bij JYSK een kortingsvoucher van 5% geldig voor de volgende geselecteerde accommodaties: vakantiehuizen DanCenter (Jutland en Funen), Danland BogenseDanland Ho FeriecenterRibe ByferieSkærbæk FeriebyDanland SøndervigDanland Bork Havn en de JYSK rondreis van Small Danish Hotels.

Omschrijving Actie

De Dansk.nl JYSK Actie is een kortingsactie in samenwerking met het van oorsprong Deense bedrijf JYSK. De Actie wordt georganiseerd, zodat klanten van JYSK de Deense roots van het bedrijf kunnen ontdekken en ervaren. Daarom ontvangen klanten van JYSK bij iedere winkelaankoop een kortingsvoucher van 5% die bij Dansk.nl/jysk als korting geldt op geselecteerde (deelnemende) accommodaties in Denemarken.

Voorwaarden Actie

De kortingsvoucher is verkrijgbaar van 01 maart t/m 31 maart 2019. Het verzilveren van de korting is mogelijk t/m 31 maart 2019.

De korting wordt berekend tijdens het maken van de reservering/boeking online of telefonisch. 

Bij annulering van de reservering/boeking vervalt de korting. Bij wijziging van de reservering/boeking wordt de korting alleen toegepast op datgeen waar de korting van toepassing is.

Maximaal 1 kortingsvoucher per reservering/boeking. De korting is niet restitueerbaar of inwisselbaar voor contanten.

Deelname Winactie

Door een boeking te maken via de JYSK maart actie aanvaardt de Deelnemer de toepasselijkheid van de voorwaarden en verklaart de Deelnemer zich akkoord met de inhoud daarvan. Dansk.nl zal de door de Deelnemer verstrekte gegevens uitsluitend gebruiken voor de doeleinden waarvoor de gegevens zijn verstrekt. Ten aanzien van de behandeling van persoonlijke gegevens van Deelnemers, geldt het Privacy Statement van Dansk.nl.

Deelnemer geeft toestemming voor verwerking van de door hem/haar verstrekte persoonsgegevens. Klachten over de Winactie kunnen per e-mail gericht worden aan onze afdeling Klantenservice via info@dansk.nl. 

Ondanks de grootst mogelijke zorg die Dansk.nl aan het beheer van de Winactie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergeven informatie onvolledig of onjuist is. 

Op de Winactie is het Nederlands recht van toepassing. 

Omschrijving Winactie

Boek in maart een geselecteerd verblijf in Denemarken en maak kans op een reischeque t.w.v. € 449,- of één van de 5 JYSK cadeaukaarten t.w.v. € 50,- of één van de 10 cadeaukaarten t.w.v. € 25,-!

Voorwaarden Winactie 

Deelnemers aan deze Winactie kunnen meedoen door een geselecteerde accommodatie binnen de actieperiode te boeken.

Dansk.nl selecteert door willekeurig de winnaars uit alle boekingen. De Prijswinnaar ontvangt z.s.m. een e-mail met de mogelijkheid om gegevens aan te vullen wanneer dit noodzakelijk is voor het ontvangen van de prijs.

De reischeque wordt uitgekeerd als tegoedbon voor een te boeken accommodatie, veerdienst of entreeticket voor een attractie in Denemarken of als terugbetaling van de reeds geboekte reis via Dansk.nl.

Als de boeking lager is dan de reischeque, dan wordt het resterende deel niet uitbetaald, maar zal gelden als tegoed. 

De Prijswinnaar ontvangt per mail of per post in april 2019 de reischeque.

Deelnemers geven met hun akkoord op deze actievoorwaarden toestemming aan Dansk.nl om hun naam en/of foto te publiceren in voor haar relevante media. Voor publicatie van de foto's wordt de Deelnemer vooraf geïnformeerd. 

Medewerkers zijn uitgesloten van deelname.

Winacties op Social Media (Facebook en Instagram) worden georganiseerd en geïnitieerd door Dansk.nl. De Winactie is dan ook op geen enkele manier gesponsord door of geassocieerd met Facebook. 

De prijs is niet inwisselbaar voor geld en of andere goederen en over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

LEGO, the LEGO logo, the Brick and Knob configurations, the Minifigure, DUPLO, NINJAGO and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group.

 • Denemarken Specialist
  sinds 1985
 • De mooiste 'hyggelige'
  plekjes
 • Het leukste reisblog
  over Denemarken
 • VisitDenmark logo
 • LEGOLAND Billund logo
Zoeken
Marlous Lub met dochter Louise

Op deze plek deel ik mijn grenzeloze liefde voor Denemarken met jullie. Het is geen verrassing dat Denemarken mijn favoriete vakantieland is. Mijn opa en oma begonnen in 1985 hun droom: een eigen reisbureau dat uitgegroeid is tot dé Denemarken Specialist van Nederland. Met Dansk wil ik het verhaal van Denemarken verder vertellen – aan iedereen die het maar horen wil. Vol insider tips, reisinspiratie, droomplekken, routes én de leukste adresjes.

Via Dansk.nl boek je voortaan bij de Deense aanbieder rechtstreeks, je betaalt ook aan hen. Ik help je de vakantieadresjes te vinden. Je betaalt niets extra, maar ik zou het wel heel fijn vinden als je via Dansk.nl reserveert, dan krijg ik namelijk een kleine vergoeding en kan ik leuke tips en inspiratie blijven delen. Wil je meer weten? Lees dan hier mijn hele verhaal.

Vi ses!
Marlous